Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Підсумки підбиті, цілі поставлені. Освітяни готові до нового навчального року

НОВИНИ 30.08.2018

30 серпня 2018 року в міському Центрі культури та дозвілля ім. Є.Зарницької відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників міста Первомайська.

Педагоги зібрались з метою обговорити підсумки розвитку дошкільної, загальної, середньої, позашкільною освіти в місті у 2017/2018 навчальному році та пріоритетні завдання на 2018/2019 навчальний рік; пошуку шляхів підвищення якості освіти в умовах реалізації Концепції нової української школи; вироблення рекомендацій щодо подальшого вдосконалення освіти міста в умовах освітніх змін. 


Цьогоріч педагогічна конференція складалася з двох частин. Спочатку всі учасники мали змогу ознайомитись з новинками в організації освітньої роботи в навчальних закладах на 5 локаціях: перша локація – «Нова українська школа – школа ХХІ століття», друга локація – «Співпраця з Корпусом Миру», третя локація – «Психологічна підтримка освітнього процесу», четверта локація – «Квест-технології в освітньому процесі», п’ята локація «Проект «Інтелект».

Продовжилася педагогічна конференція пленарною частиною, під час якої зі словами привітань з нагоди початку нового навчального року до присутніх звернулась міський голова Л.Дромашко. В своєму виступі Людмила Григорівна відмітила високий рівень розвитку освіти міста, зазначила що педагогам буде нелегко під час реалізації освітньої реформи «Нова українська школа». Але результати учнів пілотних класів, що навчалися за новими стандартами освіти, доводять, що ми йдемо у вірному напрямку. Наприкінці виступу Людмила Григорівна подякувала освітянам за нелегку працю, побажала наснаги та нових творчих здобутків і нагородила найкращих освітян почесними грамотами,- повідомляє виконавий комітет Первомайської міської ради.

Перед зібранням з доповіддю виступила начальник управління освіти міської ради Галина Остапенко, яка детально зупинилась на основних аспектах діяльності освітянської галузі, проблемах та планах. До привітань, також приєднався і секретар міської ради Сергій Бондарчук. В роботі конференції взяли участь, заступник міського голови, начальник управління соціального захисту населення міської ради О.Колесніченко, освітяни, представники громадських організації, місцевих засобів масової інформації, тощо.

Читайте також: Які медичні довідки потрібні дитині до 1 вересня?

 

1381 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4