Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Підозрюваного у вбивстві охоронця дитячого садка на Первомайщині миколаївські поліцейські затримали у Дніпрі

Кримiнал 18.12.2020

Зловмисник вбив пенсіонера з корисливих мотивів і для цього спеціально приїхав із іншого регіону. Зараз йому вже повідомлено про підозру у вчиненні ряду злочинів, за які передбачено покарання аж до довічного ув’язнення із конфіскацією майна. 

Як повідомлялось раніше над розкриттям вбивства працювали оперативні співробітники Управління карного розшуку та Первомайського відділу поліції. 17 грудня 39-річного чоловіка миколаївські поліцейські за силової підтримки КОРД затримали за місцем мешкання у м. Дніпро. 

Відомо, що загиблий працював охоронцем у місцевому дитячому садку, тривалий час проживав сам. Злочинець раніше був його односельцем, до того ж добре знав, що у пенсіонера можуть бути гроші, адже він отримував і пенсію, і заробітну плату, і кошти за надання землі в оренду. За однією з версій, інформацію про наявність заощаджень у потерпілого він отримав від знайомих осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі. Сам же зловмисник ніде не працював, тож задля наживи прибув з Дніпра додому до потерпілого на Первомайщину. 

Домовласнику завдав смертельних ножових поранень. Грошей не знайшов, натомість забрав усе, що мало цінність: мопед, мобільний телефон, ноутбук, електроінструменти та побутову техніку. На мопеді загиблого злочинець доїхав до Миколаєва, там транспортний засіб лишив знайомому і дістався домівки автобусом. Майно заклав у ломбарди Дніпра. Правоохоронці встановили місцезнаходження техніки і транспортного засобу та вилучили.

Зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, доставили на Миколаївщину, слідчі Первомайська за процесуальної підтримки прокуратури повідомили йому про підозру. 

Відділ комунікації поліції Миколаївської області 

Немає тегів:

1295 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4