Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайці подякували захисникам України за мир і спокій (фоторепортаж)

НОВИНИ, Суспільство 17.10.2018

14 жовтня з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу на площі Тараса Григоровича Шевченка у Первомайську відбувся урочистий захід «Дякуємо Вам за мир і спокій у моєму домі» з нагоди відзначення Дня захисника України.

На початку урочистостей міський голова привітала військовослужбовців, членів їх сімей та всіх городян зі святами – Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Подякувала захисникам за відданість Україні і її народу, та побажала всім миру, добра, міцного здоров’я, радості, любові, сімейного затишку та тепла!

До привітань приєднався також представник Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату, капітан Юрій Мільчевський.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у зміцнення оборони України, особистий приклад зразкового служіння народу України та з нагоди Дня захисника України міський голова нагородила Почесною грамотою виконавчого комітету міської ради кращих військовослужбовців частин, що дислокуються на території міста, та військового комісаріату.

Під час урочистостей делегації у складі бойових офіцерів, представників місцевої прокуратури та посадовців виконавчого комітету міської ради поклали квіти до Стели у сквері Небесної Сотні, Вічного вогню в Меморіальному комплексі «Сквер Перемоги», до могил воїнів, загиблих під час виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Традиційно, святкового дня, в рамках відзначення Дня захисника України, на центральній площі міста відбулось частування всіх охочих козацьким кулішем, який спільно приготували представники міської влади та молоді міста, повідомляють в Первомайській міській раді.

Насичену та цікаву концертну програму «Ви – наша честь і слава!», підготовану Центром культури та дозвілля ім. Є.Зарницької, городянам подарували колективи художньої самодіяльності міста.

Читайте також:У Первомайську відбувся щорічний турнір з футболу на Кубок пам’яті В.Головчанського (фоторепортаж)

 

  

987 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4