Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайський ринок працюватиме у суботу

НОВИНИ, Суспільство 02.11.2018

Експериментальна спроба відбудеться вже 3 листопада

У розпорядженні редакції ТВ «Всесвіт» з’явилась інформація  про те, що у Первомайську графік роботи центрального ринку в черговий раз збираються розширити. Тобто, адміністрація намагається зробити так, щоб підприємці мали змогу працювати кожного дня на території ринку.

Кореспонденти вирішили більш детально дізнатись про це, тому вирушили до директора торговиці. Чоловік радо прийняв представників ЗМІ та пояснив, що дійсно інформація правдива, але є певні нюанси.

«Розширювати графік роботи будуть не відразу. Спочатку в якості експерименту введемо робочу суботу, почнемо 3 листопада. Подивимося, як відреагують на це підприємці та мешканці міста, якщо все буде добре і така ідея буде підтримана, то поступово будемо виходити на повний робочий тиждень. Крім цього, в якості заохочення ринковий збір адміністрація у цей день збирати не буде», – розповів журналістам директор ринку.

Чоловік також зауважив, що йому самому дуже цікаво, як підтримають первомайці такі нововведення.

Після розмови з представниками адміністрації, ми поспілкувались з підприємцями, що мають торгові ятки на ринку, аби дізнатись їхнє бачення та думки з приводу графіку роботи ринку.

Більшість із тих, з ким ми спілкувались, були задоволені такою ідеєю. Вони виказували сподівання, що мешканці міста та району також їх підтримають. Адже будь-хто зможе кожного дня, не чекаючи «ринкового», піти на торговицю та придбати усе що завгодно.

Але були й такі хто виказував протилежні думки. Деякі просто не вірять, що в адміністрації ринку вдасться втілити ідею повного робочого тижня.

«Тут в середу не дуже то й багато народу, а вони хочуть щоб кожного дня були покупці. Такого не буде!», – зауважила продавець Марина.

Нагадаємо, що це вже не перша спроба розширити графік роботи центрального ринку у Первомайську. Але все ж сподіваємось, що вона стане цього разу вдалою і буде втілена з успіхом.

Читайте також:Новые тренды местного самоуправления в Первомайске

  

9323 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4