Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайський міський табір “Гарт” готується до другої зміни

НОВИНИ, Охорона здоров'я 21.06.2018

20 червня закінчила свою роботу I зміна міського табору відпочинку «Гарт», яка стартувала в День захисту дітей.


Доброю традицією в нашому місті стала робота табору. Вже не один рік поспіль влітку під час шкільних канікул на базі Первомайської дитячо-юнацької спортивної школи з видів спорту ім. В.В.Тофана працює «Гарт».

Цьогоріч, під час першої зміни, в таборі відпочили 66 школярів, серед яких і діти пільгових категорій. Дозвілля дітей організовувала начальник табору, ідейний натхненник та ініціатор, депутат міської ради Світлана Фролова. Жодного дня протягом трьох тижнів діти не нудьгували. Програма перебування вихованців у таборі була дуже щільна, змістовна та насичена. Заходи були розраховані на дітей різних вікових категорій від 6 до 16 років. Для школярів були організовані екскурсії до Первомайського краєзнавчого музею та до музею Партизанської слави, що в селі Кримка. Вихованці табору відвідали ряд первомайських підприємств – ПрАТ «Санта Україна», ПАТ «Первомайський МКК», а також Южноукраїнську АЕС, де, зокрема проходили енерго квест в інформаційному центрі «Імпульс». Побували в поні-парку. Під час екскурсії до Мигії милувалися Радоновим озером. В таборі був організований День спорту, «Веселі старти», ігри та розваги, конкурс талантів. Задіяні були навіть аніматори з батутами. Окрім розваг діти займались і корисними справами. Так, наприклад, був здійснений збір сміття вздовж берега річки Південний Буг.


Перша зміна табору «Гарт» закінчила свою роботу, але вже 23 червня стартуватиме друга зміна. І знов розваги, веселощі та відпочинок чекають на первомайських дітлахів.

Читайте також: Життя у стилі zerowaste

  

1014 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4