Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайську студентку знайшли

НОВИНИ, Події 11.05.2018

Жива-здорова засиділась в гостях у подружки.

Первомайські поліцейські в гостях у подружки знайшли неповнолітню, яку майже добу розшукували як безвісно зниклу.

Близько 22:14, 7 травня, до Первомайського відділу поліції звернулась комендант гуртожитку Первомайського професійно-промислового ліцею із заявою про те, що вона виявила, що приїжджа з сусіднього району 16-річна студентка їхнього навчального закладу своєчасно не повернулась до гуртожитку, зв’язок з нею відсутній і її місцезнаходження невідоме. Стурбована працівниця розповіла правоохоронцям, що останній раз дівчину бачили близько 17:30, коли вона пішла з гуртожитку у власних справах.

Майже добу поліцейські розшукували дівчину. Ввечері наступного дня інспектори ювенальної превенції Первомайського відділу поліції молодший лейтенант поліції Олександр Чаус та капітан поліції Оксана Корсун знайшли її в одному із сіл Первомайського району, де, як з’ясувалось, мешкає її подруга-однокурсниця, і куди вони разом приїхали до її приятеля-односельчанина. Дівчина розповіла правоохоронцям, що напередодні ввечері вони з подругою вирішили прогулятись містом та відпочити.

Коли ж гроші в них закінчились, подруга запропонувала поїхати в гості до її односельчанина і продовжити відпочинок. Там поліцейські й знайшли обох неповнолітніх мандрівниць. Встановлено, що протиправних дій відносно них скоєно не було.

До речі, батьки подружки, занепокоївшись тим, що донька не повернулась додому з навчання в ліцеї, сподівались знайти її самостійно та по допомогу до поліції не звертались.

Інспектори ювенальної превенції провели з неповнолітніми дівчатами профілактичну бесіду й роз’яснили їм, які наслідки можуть настати під час подібних самостійних мандрівок.

Відносно ж батьків дівчат поліцейські склали адміністративні протоколи за ознаками ч. 1 ст. 184 КупАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виконання своїх обов’язків», що тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області

Нагадаємо: У Первомайську студентку оголошено в розшук

 

889 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4