Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайська школа № 3 втілює в життя проект «Новий освітній простір»

НОВИНИ, Освіта 16.04.2018

Робити добро – це потреба кожної людини. Хтось опікується одинокими старенькими, інші допомагають дітям-сиротам. Небайдужі громадяни будують притулки для тварин. Мільйони людей надають допомогу нашим захисникам на Сході країни.

Не став виключенням і колектив ЗОШ № 3, який завжди відгукується на чужу біду чи прохання про допомогу. Варто згадати благодійні акції на підтримку воїнів АТО, допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни, сім’ям, що опинилися у складних життєвих обставинах тощо.

Вчить дітей бути небайдужими і щорічна громадська акція «Громадянин». У рамках акції учні школи вчаться виконувати фандрейзингові завдання через залучення додаткового фінансування. Цього року колектив школи вирішив втілити в життя проект «Новий освітній простір школи. Сучасні коридори». Читачі, напевне, запитають, як можна коридори досить не нових шкіл зробити сучасними. Відповідаємо: сучасні коридори – це не білі «лікарняні» стіни, а яскраві композиції. Це лавки (а не портфелі) біля класів, на яких сидітимуть діти в очікуванні наступного уроку. Це великі горщики із квітами. Це ігровий майданчик для першачків та багато іншого.

Завдяки зусиллям учнів, батьків, вчителів та спонсорів  у школі вже розпочато облаштування коридорів. Стіни перетворюються на картини природи, квіткові пейзажі та панно в українському стилі, встановлено 5 лавок, ще три – у процесі виготовлення, придбано горщики для квітів тощо.

Також після Великодніх свят у школі відбувся благодійний концерт «Добро починається з тебе», в рамках якого було проведено аукціон дитячих та батьківських творчих робіт. Зібрані кошти теж підуть на оформлення коридорів школи. Вся робота направлена на те, щоб учні початкової школи мали корисні перерви, адже яскраво розмальована підлога буде спонукати школярів до рухливих та цікавих ігор, які позитивно впливають на емоції та стимулюють рухливу активність діток. Що стосується старших учнів, то й вони йтимуть до школи з більшим бажанням та гарним настроєм.

Пам’ятаймо, що великі справи починаються із маленьких вчинків – посадженого дерева, очищеного струмка, допомоги ближньому, а добро починається з кожного з нас.

Тетяна Лагнер

Читайте також: Про маленьких захисників планети Земля. З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

 

1510 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4