Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайська прокуратура: за насилля в сім`ї чоловік понесе кримінальну відповідальність

Кримiнал, НОВИНИ, Суспільство 22.11.2018

Спричинення тілесних ушкоджень особі, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, обтяжує покарання

Завдяки злагодженій роботі Врадіївського ВП ГУНП в Миколаївській області та Врадіївського відділу Первомайської місцевої прокуратури обвинувальний акт стосовно 27-річного мешканця селища Врадіївка, який наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці, скеровано до суду

Досудовим розслідуванням встановлено, що, перебуваючи за місцем спільного проживання з потерпілою, на ґрунті неприязних відносин, що раптово виникли, молодик вчинив сварку з останньою, в ході якої дерев’яною підставкою для взуття наніс потерпілій більше 3 ударів по кисті та пальцях лівої руки, після чого штовхнув останню на диван, де спричинив ще один удар взутою ногою в обличчя.

Внаслідок злочинних дій зловмисника, потерпілій спричинено тілесні ушкодження у вигляді набряку спинки носу, перелому дистальної головки 2-го пальця лівої кисті без зміщення, які відносяться до категорії середнього ступеня тяжкості, як такі, що потягли за собою тривалий розлад здоров’я.

За наслідками проведення досудового розслідування, 20 листопада процесуальним керівником скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за ч. 1 ст. 122 КК України стосовно винуватця, повідомляють в Первомайській прокуратурі

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Довідково: п. 6.1. ч. 1 ст. 67 КК України передбачено обтяжуючу покарання обставину – вчинення злочину щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах. Отже, вчинення злочину щодо чоловіка або дружини є обставиною, яка суттєво впливає на суворість покарання за злочин.

Читайте також:На Первомайщині батьків навчали краще розуміти дітей

   

997 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4