Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайська дитяча художня школа відзначала свій ювілей – 40 років!

НОВИНИ, Суспільство 28.12.2018

21 грудня Первомайська дитяча художня школа відзначала свій ювілей – 40 років від дня заснування. Художня школа стала невід’ємною частиною культурного життя нашого міста.

Сьогодні вона успішно продовжує йти шляхом творчого пошуку. Тут створені всі умови для творчої реалізації дітей і підлітків, сформована хороша матеріальна база, склався чудовий педагогічний колектив.

Привітати ювілярів з визначною датою завітали секретар міської ради Сергій Бондарчук, Народний депутат України Вадим Підберезняк, депутат міської ради Тимур Глушко, перший директор та засновник художньої школи, відомий художник Дмитро Єребакан, викладачі всіх років, учні та поціновувачі мистецтва.

В затишній, сімейній атмосфері присутні згадували історію виникнення школи, негаразди та перешкоди, які були подолані. Водночас говорили про високий освітній рівень школи, про перемоги та досягнення вихованців і викладачів. Багато теплих слів лунало на адресу засновників школи, викладачів та меценатів. Чудові музичні вітання, у виконанні педагогів та учнів міських музичних шкіл, гостинна домашня атмосфера, подарунки та квіти – все це створювало незабутню душевну атмосферу та дарувало всім присутнім гарний настрій.

Секретар міської ради Сергій Бондарчук подякував педагогам навчального закладу за вірність професії, любов до своєї справи та дітей, виховання поваги до історії міста і рідної школи, прагнення примножити її досягнення. Побажав педагогічному колективу та учням новаторства творчих успіхів, добра і миру!

Читайте також:Первомайців запрошують зустріти Новий рік в “Селянській хаті” (фото)

  

910 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4