Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Первомайськ зустрів бійців другого підрозділу зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика

Події 29.07.2021

В середу, 28 липня 2021 року, в Первомайську урочисто зустрічали один із підрозділів зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика. Військовослужбовці понад дев’ять місяців виконували завдання на сході нашої держави та повернулись до рідних домівок без втрат особового складу, озброєння та військової техніки.

Зустрічали захисників із короваєм, квітами та українською символікою під звуки духового оркестру. На заході були присутні представники місцевого самоврядування, командування бригади, сім’ї та рідні військовослужбовців, а також первомайці, які прийшли підтримати військовослужбовців.

Заступник командира підрозділу з морально-психологічного забезпечення військової частини А2183, майор Євген Бабенчук розповів нашим кореспондентам, що другий підрозділ військової частини повернувся із району проведення Операції об’єднаних сил, де виконував завдання щодо забезпечення недоторканності повітряних кордонів України протягом майже 9 місяців.

«За це час особовий склад гідно, професійно та бездоганно виконував військовий обов’язок, за що наші військовослужбовці неодноразово нагороджувалися командувачем об’єднаних сил Збройних Сил України нагрудними знаками «Козацький Хрест», «За звитягу та вірність», заохочувалися командуванням бригади.

Далі на підрозділ чекає не менш важливе завдання — відновлення боєздатності. Це і відновлення озброєння та військової техніки, і підготовка особового складу, проведення занять із загальновійськової та фахової підготовки, із бойового злагодження, поповнення запасів матеріально-технічного забезпечення, а також набуття необхідних спроможностей та готовності для виконання нових завдань за призначенням. Але спочатку на особовий склад чекають вихідні дні за виконання завдань в зоні ООС та відпочинок», — наголосив Євген Бабенчук.

Немає тегів:

1440 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4