Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

НУК імені адмірала Макарова потребує допомоги на відновлення після ракетного удару рашистів

Економіка, НОВИНИ, Освіта 23.07.2022

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова звертається до випускників всіх років та всіх небайдужих людей з проханням про допомогу. Головний корпус 100-річного навчального закладу зруйнували російські ракети. Допоможемо відбудувати славетний університет разом!

Чимало українців, в тому числі первомайчан, тепло згадують студентські роки в колишньому НКІ, тепер — Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова. Наразі ваша alma mater дуже потребує фінансової допомоги на відновлення після ракетної атаки, внаслідок якої зруйнований головний корпус університету.

Звернення опублікував Центр зв’язків з громадськістю НУК.

НУК імені адмірала Макарова звернувся по допомогу

Колектив вишу звернувся до усіх небайдужих людей у соцмережі:

«Шановні друзі!

Колектив Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова (МКІ, УДМТУ, НУК) звертається до випускників всіх років, всіх небайдужих людей, які з повагою відносяться до нашого університету, його славної 100-річної історії, по допомогу.

На жаль, 15 липня 2022 року в університет прийшла біда. В результаті зухвалої терористичної атаки рашистських окупантів практично повністю зруйновано головний корпус університету, який будували і удосконалювали не одне покоління науково-педагогічних кадрів та студентів.

Університет, який за роки свого існування підготував десятки тисяч фахівців для підприємств та організацій як України, так і багатьох країн Світу, у тому числі і росії, зазнав величезних матеріальних і фінансових втрат.

Шановні друзі!

Колектив університету робить все можливе і неможливе для відновлення роботи вишу. Ми дуже вдячні керівництву області і міста за підтримку наших зусиль. Але, на жаль, у цей скрутний для України час, виконання ремонтних робіт потребує значних фінансових витрат, яких в країні недостатньо. Тому ми і звертаємось до вас, шановні друзі, надати по можливості будь-яку матеріальну та фінансову допомогу, яку ми з вдячністю приймемо».

Як допомогти університету

Для зручності у використанні цих коштів просимо надсилати допомогу на рахунок ГО «АСОЦІАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ НУК ІМ. АДМ. МАКАРОВА»

Реквізити:

  • АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299).
  • Поточний рахунок № UA733052990000026002021702281, валюта UAH (українська гривня).
  • Адреса відділення: 54001, м. Миколаїв, вул. Московська, 40/5

15 липня 2022 рашисти вдарили ракетами по університету кораблебудування в Миколаєві

Вранці 15 липня у Миколаєві пролунали понад десять вибухів: російські ракети вдарили по Миколаївському педагогічному інституту і Національному університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Внаслідок цих ударів постраждали дві людини.

Ректор Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Євген Трушляков повідомив:

«Руйнування, на жаль, дуже великі. Це наш головний корпус. Загалом у нашому університеті навчаються близько 8 тисяч студентів, з них 1200 – це іноземці. З першого дня війни ми не припиняли нашу діяльність».

При цьому ректор запевняє, що попри все, навчання у виші розпочнеться 1 вересня:

«Жодних сумнівів, що університет працюватиме, що 1 вересня ми розпочнемо навчання в університеті. Однозначно, це буде дистанційна форма навчання, не лише тому, що є руйнування в нашому головному корпусі, а й взагалі тому, що в Миколаєві дуже небезпечно зараз» .

Читайте також: Оформити заявку до ЄСПЛ для відшкодування шкоди росією тепер можна онлайн

11454 всього переглядів, 11 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4