Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Nuga Best: не терпіть біль, допоможіть собі

Iнше 20.01.2020

Масаж завжди вважався одним з ефективних методів оздоровлення організму. Важко знайти масажиста, який зможе щодня приділити час пацієнту у зручний час. У такому випадку на допомогу прийде Nuga Best.

Південнокорейська компанія Nuga Best пропонує широкий асортимент масажного обладнання для домашнього застосування. Південна Корея завжди відрізнялася незвичними та ефективними методиками оздоровлення: від особливих гімнастик до масажу. Тож у продукції використовуються властивості керамічного сплаву турманія.

За яким принципом діють масажні механізми Nuga Best?

Перш за все, прогрівання м‘язів інфрачервоним теплом, тобто зняття больового спазму. По-друге, завдяки спектру продукції можна підібрати для кожного клієнта окремо один або декілька з 28 видів масажу, поєднаного із іонізацією та магнітотерапією. Серед них — масаж живота (покращує перистальтику у кишківнику та знімає запалення), шийно-грудного відділу хребта, попереково-крижового відділу хребта, масаж ніг (покращення кровообігу у нижніх кінцівках) та багато інших.

В яких випадках допоможе Nuga Best?

Nuga Best допоможе при лікуванні захворювань хребта, ніг, суглобів, як-от: артроз колінних суглобів. Комплекс діє як фізіотерапія, тобто поруч із основним лікуванням. Але головне його завдання — профілактика. Сучасний стиль життя та тривале перебування у положенні сидячи створює серйозні навантаження на хребет. Оздоровчий масаж у поєднанні із розігріванням м‘язів підсилює кровообіг та допомагає боротися із такими розповсюдженими хворобами, як грижі та протрузії хребта, остеохондроз, м‘язові спазми, болі у суглобах. Використовувати продукцію потрібно у комплексі із основним лікуванням.

Найбільшу популярність мають масажні ліжка Nuga Best. Спробувати його дію ви можете безкоштовно у центрі Nuga Best. Кількість безкоштовних пробних сеансів не обмежена. Для того, аби побачити та відчути результат, працівники центру рекомендують пройти 21 сеанс (за принципом санаторно-курортного лікування). Перед початком оздоровлення треба заповнити анкету, за якою будуть виявлені можливі протипоказання та підібрана схема масажу.

Серед протипоказань визначаються ті, що випливають із зони проведення масажу. Так, металеві пластини у хребті виключають можливість процедури витягування хребта, а високий ступінь варикозу та тромби — масажу ніг. Із обережністю призначається масаж при цукровому діабеті (лише у випадках відсутності виразок) та у разі набряків із невстановлений діагнозом.

Nuga Best не намагається підмінити лікування та не є ним. Продукція Нуга Бест спрямована на те, аби підвищити його ефективність та запобігти виникненню нових захворювань. Продукція не має вікових протипоказань. Замовити та придбати її можна у центрі Нуга Бест.

Офіційний дилерський центр Nuga Best розташований у м. Первомайську за адресою: вул. Театральна, 34, телефони: 067 873 35 10; 099 49130 28, 096 96 78 786. Ви можете отримати необхідну консультацію та записатися на пробний сеанс. Продукція Nuga Best — це невеличкий додатковий релакс та трішки більше тепла для кожного.

На правах реклами

Читайте також: Кодування ТБ-каналів. Як дивитися телевізор у 2020-му

Немає тегів:

1940 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4