Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

«Ну вас в одне місце з вашою Prozorro». Сесія міської ради перервана «до особливого розпорядження»

НОВИНИ, Політика 24.01.2019

У четвер 24 січня у Первомайську депутати міської ради зібралися для проведення чергової сесії. Головним каменем спотикання став сумнозвісний котлован у центрі міста. У підсумку, саме через відсутність компромісу в цьому питанні сесія завершилась, ледь розпочавшись.

Понад 2 години депутати ухвалювали порядок денний, одним з додаткових питань якого і стало питання про визнання ділянки котловану такою, що належить до земель несільськогосподарського призначення та підлягає продажу через земельні торги. На увазі таке формулювання має той факт, що ділянку винесуть на аукціон і потенційні інвестори саме там здобуватимуть право користування нею.

Таку позицію обстоювали депутати-свободівці та усі без винятку представники «Батьківщини». У свою чергу, категорично проти висловлювався головний опоблоківець Василь Мосякін. Між ним та Михайлом Медведчуком виникла словесна суперечка, у ході якої свободівець закликав опонента не маніпулювати, на що отримав у відповідь пропозицію «йти в одне місце зі своєю Prozorro».

Зрештою, питання котловану після затвердження порядку денного розглянули першим і після дебатів на підвищених тонах стали голосувати. Та перед цим Василь Барський пообіцяв – у разі негативного рішення уся фракція «Батьківщини» покине залу. Але навіть така заява на депутатів не вплинула – 16 голосів «за». Рішення не прийнято, і «батьківщинівці» разом з націоналістами та ще деякими депутатами пішли з сесії на знак протесту. Відтак, міський голова оголосила перерву через відсутність кворуму. На уточнююче питання, до котрої години триватиме перерва відповідь була «до особливого розпорядження».

Читайте також: Куди телефонувати, якщо негода застала в дорозі?

  

11638 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4