Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Новий очільник Первомайського відділу розповів про пріоритетні напрямки роботи поліції у місті

Місцева влада 28.08.2020

Нещодавно первомайську поліцію очолив полковник Андрій Третьяк: 29 серпня має бути офіційне призначення, до цього моменту вважається тимчасово виконуючим обов’язки. Фаховий поліцейський, він перед цим керував Южноукраїнським відділом. Про те, що збирається змінити у роботі первомайської поліції насамперед та як планує працювати, далі у статті.

Коментуючи пріоритети у роботі на новому місці, відзначив, що перш за все вимагатиме більш ефективного використання робочого часу від підлеглих.

Розпочав з того, що відновив патрулювання мікрорайонів міста: як денне, так і вночі, в тому числі і за рахунок особистого часу поліцейських. Патрульні звертатимуть увагу і на дрібні правопорушення, і на стихійну торгівлю, і на паркування у невстановлених місцях. Крім того, звернувся до військових, які висловили готовність підтримати патрулювання особовим складом. Пообіцяв розглянути можливість охоплення мікрорайону першої лікарні, де поблизу наркологічного відділення збираються наркозалежні. У планах — звернутися до міської влади та створити громадські формування, аби підвищити рівень безпеки у місті. Серед планів і можливість вивчення та патрулювання річок у межах міста, адже влітку у місті працює декілька пляжів, та й браконьєрів вистачає.

Щодо розповсюдження наркотиків

Зізнався: ІТ-фахівця у поліції немає, аби визначити, звідти розповсюджується інформація про закладки, але ніхто не заважає активізувати роботу зі знищення реклами наркотиків, яку активно поширюють містом. Так, планує звернутися до ОСББ та комунальників, аби зафарбовували подібні повідомлення у межах ввірених територій.

Щодо спалювання листя

Пообіцяв взаємодію із інспекцією з благоустрою та активну участь у роботі дільничних. Закликав громаду активно приєднуватися до роботи, аби спільними зусиллями вирішити проблему.

Щодо взаємодії із громадськістю

Вважає якісною таку роботу, коли люди отримують реальну допомогу та захист. Запевнив: при спробі приховати (перекрутити) факт скоєння злочину — тримати у поліції таких осіб не буде. Сам не цурається спілкування із громадянами.

Щодо реформи

Конкретно штатного розкладу поліція поки не отримала, проте Андрій Третьяк запевнив: організує так, аби було зручно насамперед мешканцям. Вважає, що за будь-якої ситуації зможуть забезпечити ефективну роботу, налагодити взаємодію із населенням, крім того, обіцяє ввести практику щотижневого відвідування сіл, аби люди, що не можуть поїхати у місто, отримали можливість звернутися по допомогу.

Про організацію роботи

Підполковник Третьяк упевнений, що завжди можна знайти можливість та зробити необхідні удосконалення так, аби підвищити рівень громадської безпеки. Розповідає, що по прибуттю у Южноукраїнськ у місті на вулицях було встановлено 11 камер, зараз їх залишив уже 29. Так само і громадські формування: упевнений, що досвіду створити у місті формування вистачить, а місцевій владі так чи інакше доведеться сприяти цьому.

Наприкінці зазначив: у житті бачив багато, дріб’язкові розбірки його давно не лякають.

У свою чергу журналісти висловили сподівання на постійну співпрацю та діалог. Далі буде.

Аліна Степул

Немає тегів:

3915 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4