Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Нещодавно відремонтоване відділення обласної інфекційної лікарні затопило окропом

Події 23.01.2021

Відремонтоване менше півроку тому «Нібулоном» відділення Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань затопило окропом – система опалення «не витримала» морозів.

Про подію написала в Facebook працівниця Алевтина Добровольська, розмістивши фото наслідків, повідомляють “Новости N”.

Жінка повідомила, що «заливати» відділення почало в перший же день мінусової температури – в неділю, 17 січня, «не витримали» батареї в одній з палат і в роздягальні для персоналу. В результаті пошкодилися стіни, підлога, особисті речі медпрацівників і пацієнтів.

“У вихідний день всі спрацювали злагоджено. Перекрили систему, вивели хворих в інші палати. Медсестра, санітарочки, хворі допомагали, витягали меблі і речі з аварійних приміщень, сантехніки знімали пошкоджені батареї, ставили заглушки, щоб якомога швидше запустити опалення. На вулиці при цьому було мінус 17”, – поділилася Алевтина.

Через два дні, 19 січня, така ж ситуація повторилася в іншому приміщенні цього ж, нещодавно відремонтованого коштом меценатів, відділення, де лікують коронавірусних хворих.

Ще через пару днів, 21 січня, окріп полився вже зі стелі. Сталося це в момент міжнародної відеонаради про наслідки Covid-19.

“Стеля пошкоджена. Добре, що немає постраждалих. Через порив спрацювала система протипожежної безпеки, датчики якої під стелею. Медперсоналу довелося перекривати опалення, переводити хворих”, – поділилася Алевтина.

Жінка повідомила, що відділення весь тиждень не могло приймати хворих. “Частина приміщень, як і раніше, волога і без опалення. Переговори ж з організаціями, які робили ремонт, результату не дали – вони звинуватили персонал в «неправильній експлуатації». У відділення привезли нові батареї, але встановлювати їх відмовилися. Персоналу вдалося зробити це самостійно і запустити опалення. А тепер питання про якість виконаних робіт і, головне, відповідальності до виконавців! Ми медичні працівники, ми вчилися лікувати, а не ліквідувати наслідки аварій на мережах каналізації, опалення, вентиляції. Повірте, персонал боїться залишатися у відділенні на чергуваннях. Це ганьба тим, хто відповідає за таке. Коли говорять, що погана медицина, то ось вам приклад хорошого ремонту!”, – підсумувала вона.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині провели в останню путь морського піхотинця, що загинув від кулі снайпера

Немає тегів:

545 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4