Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Напали на хлопця заради мобільного телефону

Кримiнал 26.11.2020

Завдяки злагодженим діям наряду реагування Управління поліції охорони Миколаївщини, крадій був затриманий протягом 10 хвилин «гарячими слідами». 

О 1.05 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в Інгульському районі біля супермаркету двоє невідомих напали на хлопця, нанесли тілесні ушкодження по голові та забрали мобільний телефон. Наряд реагування прибув на місце за хвилину й отримавши прикмети нападників, почали відпрацьовувати прилеглу територію.

– Коли ми з напарником йшли дворами, то побачили невідомого чоловіка, схожого за прикметами. Він поводив себе дивно. Ховався за кущами та припаркованими автівками, – розповідає молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Віталій Іщенко

Побачивши поліцейських охорони, чоловік намагався втекти. Однак наряд реагування наздогнав його.

– Коли ми з напарником його наздогнали, повернулись до місця де він ховався. Саме там ми виявили мобільний телефон, – розповідає поліцейський-водій наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Віктор Курчаковський.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області, а також під’їхав заявник. Хлопець впізнав свого нападника та свій телефон. Проти чоловіка розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж» – відкрите викрадення чужого майна, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або погрозою застосування такого насильства, або вчинення повторного, або за попередньою змовою груп осіб. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Затриманим виявився місцевий житель 1995 року народження. На запитання чому хлопець так вчинив, пояснив поліцейським охорони свій вчинок так:

– Роботу знайти нереально. А жити і їсти на щось потрібно, – говорить затриманий.

Наразі ведуться слідчі дії. Розшукується другий чоловік, причетний до крадіжки, повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За озброєні напади та викрадення людей у Миколаєві поліцейські затримали групу таксистів

Немає тегів:

738 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4