Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Снігурівщині поліцейські розшукали дівчинку, яка через непорозуміння з родичами пішла з дому

Події 24.08.2020

Відносно дитини ніяких протиправних дій вчинено не було. За неналежне виконання обов’язків щодо виховання доньки, батьки нестимуть адміністративну відповідальність. 

23 серпня, близько 19:00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що пішла з дому та не повернулась 12-річна жителька с. Калинівка Снігурівського району Миколаївської області.

З’ясувалось, дитина вийшла на вулицю близько 15:00 нібито на поле по соняшник, проте, коли через декілька годин не з’явилась вдома, батьки забили на сполох та розпочали пошуки. Зрозумівши, що всі спроби розшукати дівчинку самостійно виявилися марними, зателефонували на 102.

На пошуки дитини негайно був піднятий по тривозі весь особовий склад Снігурівського відділу поліції, інспектори ювенальної превенції та управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області. Також за наказом заступника начальника Головного управління Нацполіцї в Миколаївській області Максима Ахрамєєва на розшук малолітньої прибули додані сили Березнегуватського відділення поліції. Залучались кінологи із службовим собакою, який на першопочатковому етапі показав напрямок руху розшукуваної. 

Допомагати правоохоронцям у рошуку дитини долучились і небайдужі громадяни.  

Пошукові групи всю ніч обстежували лісосмуги та прилеглі поля, правоохоронці опитали сотні мешканців с. Калинівка, с. Новопетрівка та м. Снігурівка.

В результаті вжитих заходів поліцейським вдалось спочатку знайти людей, які повідомили, що бачили схожу за описом дівчинку, а невдовзі встановити місцезнаходження біглянки – вдома у літньої мешканки м. Снігурівка.

З’ясувалось, аби дістатись міста, дівчина подолала близько 20 кілометрів. Коли стемніло, вона підійшла на вулиці до сторонньої літньої жінки та повідомивши, що загубилась, попросилась на ночівлю. Там її і розшукали поліцейські Снігурівського відділу поліції.

Жертвою злочину дитина, на щастя, не стала, та повідомила, що пішла від родичів через непорозуміння з ними. Наразі вона перебуває за місцем мешкання. ЇЇ життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Батьки притягнуті до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей (ч. 1 ст. 184 КУпАП), що тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомили в поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині поліція жорстко припинила спробу рейдерського захоплення підприємства

Немає тегів:

760 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4