Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На скільки Миколаївщина готова до нового опалювального сезону?

НОВИНИ, Суспільство 18.09.2018

Загальний рівень підготовки до опалювального сезону по житловому фонду в Миколаївській області становить близько 98%, по котельним і тепловим мережам – понад 99%.

В цілому об’єкти готові до опалювального періоду, залишаються окремі локальні ділянки, де проводяться роботи із залученням капітальних видатків. Про це стало відомо під час засідання енергетичного штабу під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи у понеділок, 17 вересня.

Теплопостачальні підприємства підтвердили, що роботи до початку опалювального сезону проводяться згідно графіку.  Зокрема, ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» практично вийшло вже на 100% готовність, наразі продовжуються окремі заходи в межах реалізації інвестиційного проекту, пов’язаного з встановленням 103 індивідуальних теплових пунктів в 93 багатоквартирних житлових будинках. Ця робота виконувалася в 2018 році і продовжиться в 2019. Уже встановлено 21 ТП із 103. Щодо робіт ПАТ «Миколаївська ТЕЦ», залучені декілька підрядних організацій для проведення ремонтних робіт на теплових мережах. Практично з 8 аварійних ділянок, які були на початок серпня виконанні роботи по 4, готовність яких прийматиметься представниками державного енергетичного нагляду.

Заступник голови Миколаївської ОДА Валентин Гайдаржи наголосив на спільній відповідальності і ОДА, і міських рад, і РДА, і теплопостачальних підприємств за старт опалювального сезону.

«Два роки завдяки відповідальній позиції Олексія Савченка в Миколаївській області опалювальний період проходив вчасно, без збоїв, затримок і таке інше. Сьогодні в інтернет-ЗМІ прочитав, ніби міський голова Миколаєва зняв із себе відповідальність за проходження опалювального сезону. Я такої позиції не розумію. Це наша спільна відповідальність і ми разом маємо забезпечити й житловий фонд, й соціальні об’єкти теплом вчасно, без жодних затримок. Людей не цікавить, хто там із себе зняв відповідальність. На сьогодні мені також незрозуміла позиція керівництва Миколаївської міської ради та департамента житлово-комунального господарства ММР – жоден представник не з’являється на засідання енергетичного штабу. Ще раз кажу – і влада на місцях, і керівники теплопостачальних підприємств відповідальні за своєчасний старт і проходження опалювального сезону, тому сподіваюся, що наступного разу всі відповідальні особи долучаться до спільної роботи і ми увійдемо у опалювальний сезон без збоїв, як це було і два роки підряд», – зазначив Валентин Гайдаржи.

  

813 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4