Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Первомайщині відбувся турнір серед ветеранів присвячений 110-річчю футболу Миколаївської області

НОВИНИ, Спорт 18.10.2018

У неділю, 14 жовтня, в с. Лиса Гора Первомайського району відбувся турнір серед команд ветеранів 40+. Даний захід було приурочено відразу декільком подіям: Дню заснування села Лиса Гора, Дню українського козацтва, Дню Покрови Пресвятої Богородиці, а також 110-річчя футболу в Миколаївській області.Ініціатором проведення турніру виступили районна влада, народний депутат України Вадим Підберезняк і федерація футболу Первомайського району (керівник В. Глушко) за підтримки Федерації футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним.

Доля першого місця вирішувалася в грі між командами ветеранів с. Лиса Гора і м. Первомайська. Гра пройшла в напруженій боротьбі. Сили двох команд виявилися приблизно рівними, але Лиса Гора частіше пробиралася до воріт суперника, робила більш гострі атаки.

І вже після впертої боротьби, з рахунком 7: 4 переможцями турніру стала команда Лисої Гори.

Кубок та грамоти переможцю та учасникам вручили народний депутат Вадим Підберезняк і депутати Первомайської районної ради Володимир Співак і Валентин Вусик. Кращими гравцями команд були визнані Олександр Кривицький і Володимир Глушко. Також від районної влади команди, які брали участь в турнірі були відзначені грошовими преміями.

Співорганізатор турніру Володимир Співак зазначає, що проведення турнірів серед команд ветеранів є традиційним для Первомайського району:

«У нас в районі постійно проходять різноманітні турніри серед ветеранів. Цього разу ми вирішили організувати і провести турнір до 110-річчя футболу в Миколаївській області. Ми намагаємося дотримуватися своїх футбольних традицій. Сьогоднішній турнір виявився вельми цікавим і захоплюючим – як для учасників, так і для глядачів ».

Читайте також:Дали бій лідеру на виїзді. Але очок знову не здобули

   

1289 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4