Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Первомайщині реалізували мікропроект, що переміг в конкурсі від Миколаївської ОДА

НОВИНИ, Суспільство 03.09.2019

«Поточний ремонт приміщень їдальні Лисогірської ЗОШ І-ІІІ ступенів», – так називався мікропроект, що став черговим від Первомайщини переможцем конкурсу у Миколаївській облдержадміністрації.

За кошти обласного бюджету, за підтримки сільського, лисогірські школярики смакуватимуть гарячими обідами в сучасному, зі смаком оформленому приміщенні. Стеля, освітлення, підлога, стіни, система опалення – все це зазнало суттєвих змін на краще. Нині важко впізнати залу з прекрасним освітленням, підвісною стелею та різнокольоровими стінами, повідомляють у відділі освіти Первомайської РДА. Своїми враженнями від реконструкції шкільної їдальні поділилися школярі, педагоги, кухарі та батьки.

Вікторія Царан, 11 клас: «Школярі проводять більшу частину свого життя в школі, тут ми навчаємось, веселимося, проводимо з користю час і, звичайно, харчуємось, тому хочу сказати, що я в захваті від нашої оновленої шкільної їдальні».

Поліна Бєлєнцова, 4 клас: «Мені дуже подобається наша оновлена їдальня. Вона стала світлою і просторою. У наших кухарів гарні умови для того, щоб готувати смачну їжу».

Володимир Юрійович Кириленко, директор школи: «Я вважаю, що школа – це другий дім, і, як в будь-якій оселі, має бути місце, де можна смачно пообідати. Для учнів школи їдальня має велике значення, тому що навчання вимагає багато сил та енергії, а смачний обід враз придасть бадьорості. Вся шкільна родина з нетерпінням чекала відкриття нашої оновленої їдальні, і коли це сталося, я був просто приголомшений! Навіть не одразу зрозуміло, чи це дійсно наша їдальня. Дуже вдало підібрана кольорова гама, яка заспокоює, приємно бачити наших задоволених працівників їдальні. Сподіваюсь, що не одне покоління учнів нашої школи матиме можливість харчуватись в такій прекрасній обстановці».

О. О. Велічутіна, комірник: «Всі роки поточний ремонт приміщення працівники їдальні проводили власними силами. Проте дуже хотілося, щоб наша їдальня стала сучаснішою, щоб діткам було приємно у ній харчуватися, а нам – працювати. І, нарешті, мрія здійснилася!»

А. В. Єремеєва, мама учениці 9 класу: «Коли після ремонту шкільна їдальня відчинила свої двері, то батьки і діти були приємно вражені. Дуже приваблює дизайн. Надзвичайно приємно знаходитися в такій їдальні, де панує атмосфера тепла і домашнього затишку. Наші діти із задоволенням будуть відвідувати шкільну їдальню».

Початок 2019/2020 навчального року став приємним для нас усіх, адже діти отримали в подарунок оновлену їдальню!

В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Дякуємо всім, хто допомагав у ремонті нашої їдальні, за створення комфорту та затишку для наших учнів.

  

1301 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4