Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Первомайщині продовжують працювати над оснащенням НУШ (фото)

НОВИНИ, Освіта, Суспільство 15.01.2019

На виконання розпорядження голови Миколаївської ОДА, за підтримки голови Первомайської райдержадміністрації та депутатів районної ради, відділом освіти було втілено в життя проект із матеріально-технічного забезпечення шкіл району для реалізації реформи української освіти.

На оснащення Нової української школи було витрачено залишки освітньої субвенції 2017 року.

Нагадаємо: Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті. НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.

В загальному рахунку було витрачено 514 370 гривень, повідомляє відділ освіти Первомайської РДА. На ці кошти придбано інтерактивні проектори із дошками, ноутбуки, багатофункціональні пристрої (принтер, сканер, копір), комплекти – стіл учнівський одномісний та стілець, відкриті шафи для зберігання засобів навчання, осередки вчителя зі стільцями, м’які крісла-мішки, стаціонарні дошки аудиторні магнітно-крейдові.

Найзначнішою та найцікавішою покупкою стали мультимедійні інтерактивні комплекси. Для педагогів та школярів Первомайського району ця сучасна техніка – справжня подія. Дошки із сенсорним керуванням: торкаючись указкою або пальцями, вчитель та учні легко працюватимуть із найскладнішими завданнями.

Читайте також:Дев’ятикласники цього року не здаватимуть ЗНО

   

843 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4