Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Миколаївщині діють мобільні точки безоплатної правової допомоги

НОВИНИ, Суспільство 05.08.2019

Близько сотні сіл та селищ області відвідали з початку року працівники Миколаївської юстиції в рамках роботи мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги.

Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області.

За словами начальника обласного управління юстиції Романа Возняка, проведення виїзних прийомів є важливим для підвищення правової обізнаності громадян.

“Сказали, що це типова угода я і підписала…та які договори, ми ж на одній вулиці виросли… – це лише пара прикладів з якими доводиться стикатися під час виїзних прийомів в районах. На жаль, дуже часто наші громадяни звертаються до юриста лише тоді коли виправити ситуацію вже непросто. Звісно, в певній мірі це пов’язано з правовою неосвіченістю, втім проблема є і в доступності фахової юридичної допомоги у віддалених районах. Звісно, одразу на місці зняти всі питання, що не вирішувалися роками неможливо, втім надати алгоритм подальших дій цілком реально», – відзначив очільник Миколаївської юстиції.

Під час таких виїздів мешканці отримують консультації щодо різних аспектів права, серед них: процедура та порядок  вступу у права наслідування, протидія домашньому насильству, вирішення спорів чи виконання рішення суду. Традиційно для нашого регіону, багато питань, що хвилюють громадян стосуються аграрної сфери, зокрема щодо нюансів оформлення договорів оренди землі.

Читайте також: Первомайці продовжують ставати жертвами шахраїв

 

724 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4