Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Миколаївщині візьмуться за розвиток футболу

НОВИНИ, Спорт, Суспільство 21.12.2018

У четвер, 20 грудня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Євген Шевченко взяв участь у 12 щорічній конференції федерації футболу Миколаївської області. В ході конференції учасники заходу заслухали звіт голови ФФМО Олександра Пасічного про проведену роботу.

В свою чергу Євген Шевченко, звертаючись до учасників конференції наголосив, що розвиток спорту, зокрема футболу в Миколаївській області – один з пріоритетних напрямків діяльності обласної влади. Він зазначив, що цього року за кошти державної субвенції на умовах співфінансування збудовано 14 футбольних майданчикі зі штучним покриттям та розпочато будівництво ще 12. Крім того, Євген Шевченко відмітив, що у 2019 році з обласного бюджету планується виділити значний фінансовий ресурс за окремо створеною програмою для будівництва спортивних комплексних майданчиків зі штучним покриттям, призначених в тому числі для гри в футбол.

«Розвиток спорту на Миколаївщині – один з пріоритетних напрямків, адже саме спорт є основою здорового суспільства про що постійно наголошує голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко. Щодо футболу, в цьому році нами спільно з обласною федерацією було проведено значну роботу. За державною програмою вже збудовано 14 майданчиків та розпочато будівництво ще 12. Крім цього на наступний рік ми розробили обласну програму, за якою плануємо будувати спортивні майданчики по всій області, і заклали на її виконання значні кошти. Також нагадаю, що наразі за ініціативою голови ОДА Олексія Савченка створюється перспективний план розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки. Обласна рада Регіонального розвитку, дала старт безпрецедентному процесу, що актуалізує ті проекти, які вбачають важливими саме жителі області. У всіх громадах області вже проведено аналогічні заходи, і я можу сказати, що розвиток спортивної інфраструктури також знаходить своє відображення в рекомендаціях жителів Миколаївщини», – прокоментував Євген Шевченко.

Також в ході конференції почесними відзнаками Миколаївської облдержадміністрації та федерації футболу України було відзначено керівників футбольних команд, тренерів, представників районних федерацій за вагомий вклад в розвиток футболу в Миколаївській області.

Читайте також:Талановиті батьки склали компанію своїм дітям на святковій сцені

  

825 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4