Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

На Доманівщині пограбували чоловіка

Кримiнал, НОВИНИ 16.07.2018

Пішки повертався додому та розмовляв по телефону, коли зненацька біля нього зупинився Volkswagen. Спочатку бандит представився поліцейський, а потім вгатив по голові та обнишпорив кишені.

Повідомляють із поліції Миколаївської області.

До Доманівського відділення Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 32-річний мешканець с. Мостове Доманівського району із заявою про те, що його пограбували.

Зі слів потерпілого, близько 2:30 він автодорогою «Миколаїв — Берізки» пішки повертався додому та розмовляв по телефону, коли зненацька біля нього зупинився автомобіль марки Volkswagen, з пасажирського місця вийшов невідомий і, відрекомендувавшись співробітником поліції, запропонував заявнику проїхати до відділку поліції. На що чоловік попросив пред’явити посвідчення. Натомість же отримав удар в обличчя від псевдополіцейського та впав на землю. Зловмисник схопив мобільний телефон та, понишпоривши у кишенях потерпілого, прихопив із собою грошові кошти у розмірі 1200 гривень та дезодорант, сів до автівки та поїхав у невідомому напрямку. Чоловік, прийшовши до тями, одразу звернувся по допомогу до поліцейських та надав детальний опис автомобіля, на якому пересувався злочинець.

Вже за 10 хвилин група швидкого реагування поліції Доманівського відділення поліції побачили схожий за описом автомобіль та зупинили його. В салоні автівки правоохоронці побачили двох чоловіків, яких було запрошено до відділку. Поліцейські встановили, що один із чоловіків, 27-річний громадянин Молдови, який незаконно перебуває на території України, причетний до пограбування.

Зі слів зловмисника, він разом із товаришем повертався додому після святкування дня народження, по дорозі він побачив чоловіка з телефоном, та вирішив його пограбувати. Попросивши водія зупинитися, мовляв, зустрів знайомого, зловмисник вийшов до заявника, відібрав його майно, та продовжив свій шлях.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. За узгодженням із прокуратурою йому повідомлено про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років та судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте також: Троє дорослих та двоє дітей у лікарні – вчора сталася аварія на Первомайщині

  

1017 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4