Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

“Ми гуртом садили сад”

Довкілля, НОВИНИ 12.04.2018

На Первомайщині поліцейські на території центру реабілітації дітей, разом із вихованцями закладу, посадили фруктовий сад.

Заступник начальника Первомайського відділу поліції капітан поліції Зейнал Насіров разом із співробітниками ювенальної превенції капітаном поліції Оксаною Корсун, молодшим лейтенантом поліції Олександром Чаусом та курсанткою навчального закладу системи МВС Анною Шелест під час Великодніх свят відвідали вихованців Первомайського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради.

Вихованцями цього комунального закладу є діти, які потрапили в складні життєві обставини та потребують допомоги відповідних фахівців. Це і діти з неблагополучних сімей, відносно батьків яких вирішується питання щодо позбавлення батьківських прав, і так звані «важкі» підлітки, і сироти, які тимчасово перебувають в центрі до подальшого влаштування.

Метою зустрічі було влаштувати дітям дружнє свято, якого їм так не вистачає в їхньому такому непростому дитинстві. Поліцейські, придбавши саджанці фруктових дерев, разом із підлітками посадили на території центру майбутній сад, віддавши діткам таким чином частинку свого душевного тепла і турботи.

Під час дружньої зустрічі вихованці центру поспілкувались із правоохоронцями за засипали їх різноманітними питаннями, що їх цікавили. Окрім відповідей на запитання дітей, поліцейські нагадали про необхідність дотримання правил поведінки, особистої безпеки, а також про те, що дітям необхідно бути дружніми між собою та чемними і уважними з вихователями.

Повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

Читайте також: Вітаємо переможців конкурсу “Повір у себе, і в тебе повірять інші!”

Немає тегів:

970 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4