Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Музичний парад в Первомайській ДМШ№1

Мистецтво, НОВИНИ 25.05.2018

20 травня відбувся щорічний звітний концерт Первомайської ДМШ №1. Гостинна зала ЦКіД ім.Є.Зарницької зібрала викладачів, учнів, батьків та просто цінителей класичної музики. Серед гостей також була присутня міський голова, Людмила Дромашко.

В урочистій частині з вітальною промовою виступив Віктор Олександрович Граждан, директор ДМШ№1, заслужений працівник культури України. Він відмітив кропітку, плідну роботу викладачів та учнів школи. Віднині особливим рядком в історії закладу вписане ім’я гітариста Валерія Кудрявцева, який в тандемі зі своєю матусей і викладачем в одній особі досяг величезних успіхів. Серед його здобутків перемоги на конкурсах різних рівнів: шкільні, обласні, всеукраїнські та міжнародні. Також Віктор Граждан закцентував увагу на важливості освіти в музичній школі для кожної дитини: « Не всі вихованці музичної школи стануть професійними музикантами, але всі вони збагатяться духовно, поринуть у світ прекрасного, здобуваючи музичну освіту». Загалом цього року ДМШ№ 1 випустила зі свого творчого гніздечка 24 учні.

Традиційно друга частина такого заходу- концерт, де приймають участь найяскравіші солісти і колективи закладу. Тож, усі присутні в залі мали змогу насолодитися дзвінкими голосами хору молодших класів, оркестру народних інструментів, народним голосом Христини Обертун , естрадним вокалом Аліси Шклярової, вокальним ансамблем «Бравіссімо», інструментальним ансамблем ( акордеон, синтезатор та два фортепіано), звуками домри Юлії та Ксенії Романчуків, класичним звуком гітари Валерія Кудрявцева та Олексія Ільїна. Звичайно важко охопити всіх учасників цього грандіозного концерту. Але хочеться зазначити, що вишенькою на торті став виступ, багатьом відомого, вокального ансамблю «Нерозлучні друзі».

Бажаємо колективу школи та учням нових творчих успіхів в наступному навчальному році!

Читайте також: Кубок Первомайської райдержадміністрації з футболу

 

1203 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4