Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

“Молодіжний зорепад” у Первомайську

Культура, НОВИНИ, Суспільство 19.11.2018

15 листопада з нагоди Міжнародного дня студента в приміщенні Первомайської філії Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова відбувся щорічний міський фестиваль естрадного мистецтва «Молодіжний зорепад».

Зі святом аудиторію привітав начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради Євген Романов. Посадовець побажав студентам міцного здоров’я, миру, злагоди та відмінних успіхів у навчанні. Кращим студентам вищих навчальних закладів за особливі успіхи у навчанні та високий рівень навчання Євген Михайлович вручив стипендії міського голови.

Теплі слова привітань молоді адресувала також декан інженерно-економічного факультету Первомайської філії Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова І.Жувагіна.

Концертна програма фестивалю налічувала 27 номерів, які підготували представники студентської та учнівської молоді, вихованці дитячих музичних шкіл міста та хореографічні колективи, повідомляють на сайті міської ради. Глядачі насолоджувалися яскравими виступами талановитих земляків. По закінченню концерту всі учасники фестивалю отримали від начальника відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту пам’ятні подарунки.

Свято пройшло в позитивній, дужній та невимушеній атмосфері, вкотре довівши, що молодь нашого міста найвинахідливіша та найталановитіша.

Читайте також:У Первомайську “стихійники” з вул. Машинобудівельна перейдуть на територію ринку

  

895 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4