Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

МФК «Первомайськ» вдруге поспіль виграв усі трофеї обласного рівня

НОВИНИ, Спорт 15.11.2018

Цьогорічний фінальний марафон для «містян» став більш одноманітним, ніж торік. Бо нині в усіх трьох фіналах МФК «Первомайськ» зустрівся з тим самими суперником – «Люкс-Агро» з Нової Одеси. І після 5:1 у фіналі Кубку та 4:1 – у чемпіонаті результат чергового протистояння був, в принципі, прогнозованим. Так воно і сталося, але не без інтриги.

ФК «Люкс-Агро» (Нова Одеса) – МФК «Первомайськ» 2:6. Арбитры: Л. Избаш, С. Репня, А. Мерцалов. Голы: Сандул (8), Гірчев (18 – пен.) – Климко (4, 76), Славинський (7), Ярчук (28 – пен.), Севодняєв (61, 71). Попередження: Зима (14), Рябченко (20), Багнюк (20), Щербина (89) – МФК «Первомайск».

Попри підсумковий розгромний рахунок на користь номінальних гостей у цьому матчі було все – і швидкі голи, і пенальті в обидві сторони, і рівна боротьба, і навіть інтрига до перерви. Так, на постріли Климка та Славінського вже у дебюті зустрічі «Люкс-Агро» відповів майже миттєво – спершу Сандул скоротив відставання, а на 18 хвилині за фол Зими на лінії штрафного майданчика рефері призначив пенальті, його реалізував Гірчев. За 10 хвилин арбітр вдруге вказав на «позначку», та цього разу в протилежні ворота. Холоднокровним та точним був Ярчук – «містяни» знову попереду.

По перерві ж на тлі майже рівної боротьби більше вдавалося все-таки первомайцям. Після дубля Севодняєва та другого м’яча Климка на табло встановився остаточний рахунок матчу – 6:2 на користь МФК «Первомайськ». І саме футболісти цієї команди підняли над головою третій трофей сезону в рамках області.

За словами головного тренера Миколи Флакея пріоритетними турнірами року були для команди чемпіонат та Кубок области. Матч за Суперкубок носив більше статусний характер і на меті мав довести, що нині на Миколаївщині рівних МФК «Первомайськ» немає. А заразом фахівець щиро подякував усім, хто у скрутну хвилину для клубу підставив плече та фінансово допоміг завершити виступи в усіх турнірах. Так, у клубі високо цінують чуйність та оперативність Тетяни та Олега Маляренків – керівників фермерського господарства «Основа». Також нинішні здобутки не були б можливими без небайдужих керівників підприємств: ПрАТ «Підгороднянський елеватор» (Віталій Гапонов), завод «Первомайськдизельмаш (Михайло Юдін), ДП «ДГ «Зоряне» (Ігор Савченко), ФГ «Меркурій Б» (Борис Воронін), ТОВ «Бандурський ОЕЗ» (Євген Ніколаєв), ПСП «Кумари» (Віктор Солтановський), ПрАТ «Завод Фрегат» (Андрій Купков), ФГ «БМВ-АГРО» (Микола Беккер), ПАФ «Схід» (Юрій Пак), ТОВ «Хавестер» (Володимир Іщук), ПП «Надежда» (Микола Савченко), ПП «Колос» (Сергій Габов). Усім тим, хто х різних причин не зміг допомогти – клуб дякує все одно та розраховує на подальшу співпрацю.

Нагадаємо, тріумфальний сезон а рамках області доповнюють непогані результати в чемпіонаті України серед аматорів. Так, на зимову перерву після проведених суперниками перенесених матчів первомайці йдуть шостими.

Володимир Галузінський

Читайте також:МФК «Первомайськ» завершує футбольний рік на мажорній ноті

  

808 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4