Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

МФК “Первомайськ” перемагає у матчі Вищої Ліги чемпіонату Миколаївської області (фото)

НОВИНИ, Спорт 06.09.2018

3 вересня на Центральному міському стадіоні міста Миколаїв відбувся матч обласного чемпіонату між командами Вищої Ліги групи «А» ФК Варварівка та МФК Первомайськ.

ФК Варварівка – МФК Первомайськ 1: 5 (1: 3)

На самому початку матчу, на першій хвилині, “Варварівка” несподівано пропустила м’яч у свої ворота. Цей інцидент трохи збентежив команду, і вони першу половину тайму грали від оборони. “Первомайськ” продовжував атакувати і на 35-й хвилині м’яч відлетів від штанги і першим на добиванні виявився Дмитро Сіводняев. Після двох пропущених “Варварівка” кинула всі сили на атаку. На 37-й хвилині за фол гравця “Первомайська”, арбітр призначив пенальті і Маркітан успішно його реалізував. На 41-й хвилині, ювелірним пасом за межами штрафного майданчика, Дмитро Ярчук відправляє ще один м’яч у ворота суперника.

Після перерви команди зробили заміни і обмінялися кількома гострими атаками. До 58-ї хвилини господарі поля втратили пильність, і воротар, покинувши свій «пост», пропустив м’яч. “Варварівка” знову стала активніше насідати на ворота “Первомайська”. Пару раз їх атаки могли завершитися результативно, але воротар Радіола виручав команду. За хвилину до фінального свистка в воротах Варварівки повторно розписався Володимир Славінський.

Андрій Смолик, адміністратор ФК Варварівка, зазначив, що в команди стояло завдання зіграти з “Первомайськом” в нічию.

  • Виграти у цієї команди, на даний момент, нам неможливо. Тренер дав установку гравцям – не пропустити, але на перших хвилинах, ми трохи не розібралися в грі і пропустили. Суперник трохи розслабився і у нас з’явилося багато моментів. Рахунок міг бути зовсім іншим. Трохи позначилася втома команди, так як грали в будній день, багато після роботи приїхали відразу на матч. З цієї ж причини було відсутнє кілька людей основного складу, – розповів Смолик.

А ось за словами капітана команди МФК Первомайськ Сергія Федорченко, футболісти були виснажені після участі в чемпіонаті України серед аматорів, але це їм не завадило перемогти.

  • Вчора ми грали матч чемпіонату України серед аматорів тому у команди на сьогоднішній матч сил залишилося мало. У нас стояло завдання перемогти. Сьогодні у нас був хороший гідний суперник. Ми забили свої м’ячі, – з гордістю відзначив Федорченко.

За матеріалами ФФМ.

  

1144 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4