Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Максим Рябенький із ЗОШ № 9 став одним із переможців обласного конкурсу «Лідер 2018 року»

НОВИНИ, Освіта 25.04.2018

20 квітня 2018 року в Миколаєві було проведено обласний конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер 2018 року». Як відомо, лідер – це людина, яка знає, чого хоче, вона ставить певні цілі, може їх донести до інших членів команди та залучити їх до досягнення мети. Учасники даного заходу є саме такими. Їх налічувалося аж 18-ть.

Програма заходу складалася із проведення п’ятьох конкурсів (заочних та очних). Заочні конкурси – це «Сценарій цікавого збору органу учнівського самоврядування», що полягав у розповіді про збори та «Долю рідного краю пише кожен із нас» – краєзнавча робота щодо досліджень походження вулиць та визначних подій регіону.

Очні конкурси – це «Крок за кроком: від виборів – до стратегії дій» – презентація власного блогу, сайту про самоврядування лідера, «Ти – мені, я – тобі» – інтелектуальний марафон та «Фактор успіху» – публічний виступ учасників.

Сформувавши порядок учасників за допомогою жеребкування, розпочали перший конкурс, на якому учасники презентували свої тематичні сторінки у мережі з метою взаємообміну досвідом лідерської практики, що реалізувався у Миколаївській області. У захисті конкурсанти мали створити образ успішного лідера, який може бути представником різноманітних суспільних сфер діяльності, проявити креативність у вирішенні суспільних проблем та продемонструвати людські та лідерські цінності.

Наступний конкурс «Ти – мені, я – тобі» орієнтувався на два інтелектуально-логічні запитання про лідерство, які учасники ставили один одному. Родзинкою було те, що при витяганні картки «бонус», конкурсант міг змінити запитання.

І завершальний конкурс «Фактор успіху» полягав у публічному виступі. Учасники змогли проявити свої ораторські здібності та вміння лаконічно висловлювати думку.

Наступний етап заходу був дуже хвилюючим – це оголошення результатів та визначення переможців. Отож, І місце посіла творча, креативна та талановита Софія Лобода, лідер міжгімназійного об’єднання «Крила» Новоодеського району, ІІ місце – сміливий, наполегливий, непередбачуваний Максим Рябенький, заступник президента учнівського самоврядування ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 м. Первомайська, ІІІ місце – Анастасія Константинова, голова учнівського парламенту ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 м. Очакова.

Переможці були нагороджені цінними призами – настільною лампою, powerbank та навушниками, а також – кубками. Усі учасники отримали грамоти та пам’ятні календарі.

Привітав учасників та переможців «Лідеру 2018 року» президент організації, голова журі конкурсу Євгеній Нотевський, сказавши теплі та мотивуючі. Він як ніхто інший розумів емоції та переживання учасників, адже у 2015 році переможцем даного конкурсу став саме він. Сьогодні до І місця не вистачило двох балів його земляку із Первомайська Максиму Рябенькому, але він позитивно налаштований на майбутнє та збирається працювати над собою ще більше, аби довести собі, що він справжній лідер.

Сподіваємося, що наших лідерів буде супроводжувати лише успіх, творче натхнення, нові ідеї та плани, якими вони будуть допомагати своєму місту та регіону.

Яна Чергинець, кореспондент Миколаївської ООЛМС «Молодь – майбутнє нації»

Нагородження переможців (ліворуч – Євгеній Нотевський, президент МООЛМС «Молодь – майбутнє нації», посередині – Максим Рябенький, призер конкурсу, праворуч – Олена Пешкова, координатор учнівського самоврядування ЗОШ № 9.

1173 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4