Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Любителі швидкості і адреналіну – зустрічайте! «Перший автомобільний» покаже Формулу-1

НОВИНИ, Події, Спорт 29.03.2018

Грандіозне повернення Формули-1 в Україну! Вперше з 2012 року наші глядачі отримають змогу спостерігати за перегонами найвизначніших автомобілістів світу з екранів своїх телевізорів. «Перший Автомобільний», який входить в пакет кабельних телеканалів компанії «Всесвіт» і доступний для всіх клієнтів в нашому місті, отримав унікальне право транслювати Формулу-1.

Цьогорічні перегони обіцяють бути не менш захоплюючими за попередні і організатори вже готують сюрпризи для своїх прихильників. Наприклад, якщо ви пам’ятаєте офіційну тему Формули-1 – забудьте. «Ліберті Медіа» замовили новий музикальний супровід одному з найвідоміших композиторів Голівуду – Браяну Тайлеру. Саме він автор треків «Форсажів» та «Залізної людини». Композитор обіцяє, що нова пісня передаватиме всю палітру емоцій, які викликають перегони при перегляді.

З цього року на всі боліди було встановлено додатковий захист голови систему Halo. Сама конструкція виготовлена з титану 5 класу, який використовують в аерокосмічній промисловості. Цей матеріал відомий завдяки своїй міцності та жорсткості. Безперечно, що Halo найбільш міцний елемент автомобіля Формули-1. І незважаючи на те, що не всі автогонщики задоволені таким нововведенням, конструктори нагадують, що саме автогонщики просили встановити додатковий захист, так як це допоможе уникнути ситуацій з травмуванням голови.

Ще одна новина – Формула-1 отримала нові автомобілі безпеки. Mercedes AMG GT R замінить S-версію. Єдине, що залишиться незмінним, це пілот – Бернд Майландер.

Про всі зміни, що стались в особову складі команд та зміні автомобілів, можна дізнатись при безпосередньому перегляді перегонів.

Підготувала Тетяна Кострикіна

Читайте також: Зустрічайте весну разом із нами! На зміну акції від газети “ТВ Всесвіт” приходить… інша акція!

  

1138 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4