Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Літній чоловік чіплявся до маленької дівчинки просто на вулиці

НОВИНИ 26.10.2018

В мережі інтернет поліцейськими Южноукраїнського відділення поліції була виявлена інформація про те, що одна з місцевих мешканок, дізнавшись від своєї малолітньої доньки, що напередодні невідомий літній чоловік приставав до неї, виклала на одному із місцевих сайтів відео з камер спостереження з його зображенням.

Отримана із соцмереж інформація щодо протиправних дій відносно малолітньої дівчинки була внесена до журналу єдиного обліку Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області та розпочато перевірку за вказаним фактом.

Через декілька годин до відділу поліції вже із заявою звернулась й сама мати дівчинки.

Завдяки небайдужим мешканцям міста, які почали розповсюджувати пости імовірного зловмисника, поліцейські встановили його особу – ним виявився 54-річний місцевий мешканець, який як з’ясувалось, працює на ЮУ АЕС. Зв’язавшись із працівниками служби безпеки атомної станції, останні допомогли поліцейським без будь-яких запросити перешкод їхнього робітника на розмову для з’ясування всіх обставин за вказаними фактами, не давши йому таким чином можливості переховуватись від правоохоронних органів.

У цьому чоловікові дівчинка упізнала кривдника, який до неї приставав.

Наразі слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 КК України «Розбещення неповнолітніх», санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляють правоохоронці.

Правоохоронцями здійснюється перевірка чоловіка на причетність до скоєння аналогічних правопорушень.

Читайте також:Мешканці Миколаївщини принесли до поліції більше двох сотень різноманітної зброї

  

905 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4