Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Куди звертатися мешканцям Первомайщини з питань призначення субсидій?

НОВИНИ, Суспільство 25.10.2018

Мешканцям Первомайська та району нагадали основну інформація, щодо звернень за призначенням субсидії.

1. Інформацією про сплату єдиного внеску застрахована особа, в тому числі фізична особа-підприємець, може отримати у вигляді довідки за формою ОК-5 (ОК-7) в Первомайському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Миколаївської області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського 3, каб. 219.

Для отримання такої довідки необхідно пред’явити паспорт (інший документ, що засвідчує особу), документ, який підтверджує реєстраційний номер облікової картки платника податків або право здійснювати будь-які платежі за серією та/або номером паспорта або свідоцтва про загальнообов’язкове соціальне страхування;

2. Особа, яка не є застрахованою особою в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування (не була застрахованою особою у періоди січень-червень) має можливість укладення договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі договір про добровільну участь) в тому числі із одноразовою сплатою єдиного внеску за попередні періоди в Первомайському відділенні Южноукраїнської ОДПІ ГУДФС за адресою: м. Первомайськ, вул. Театральна, 18.

3. Застрахована особа у т.ч. підприємець, та особа, за яку не сплачено (яка не сплатила) єдиний внесок або сплачено у розмірі менше мінімального розміру страхового внеску за окремі періоди має право вимагати від страхувальника (якщо особа – найманий працівник) сплати страхових внесків, у тому числі в судому порядку (пункт 3 частини першої статті 16 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування).

Застрахована особа має також можливість отримати інформацію про сплату єдиного внеску дистанційно, тобто за допомогою електронної послуги Пенсійного фонду України – Веб-порталу, а також шляхом отримання СМС повідомлень, повідомляють на сайті Первомаської РДА. Щоб стати користувачами таких послуг, необхідно одноразово звернутися з заявою для реєстрації до Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області за адресою: м. Первомайськ, вул. Грушевського 3, каб. 219.

Читайте також:У Первомайську планують відремонтувати підпірну стіну в міському парку

  

901 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4