Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

КП «Первомайський міськводоканал» боргує 1 млн. гривень за електроенергію

НОВИНИ, Суспільство 11.10.2018

Під головуванням міського голови Л.Дромашко, відбулася щотижнева нарада з керівниками підприємств житлово-комунальних господарств.

Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні та обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Міський голова поінформувала присутніх про вимогу ПАТ «Миколаївобленерго» сплатити 1 млн. грн. заборгованості за спожиту електроенергію КП «Первомайський міськводоканал».

Присутні більш детально говорили про необхідність підготовки площі Тараса Григоровича Шевченка до проведення урочистих заходів з нагоди святкування Дня захисника України, Дня Козацтва та усунення ряду зауважень міського голови стосовно санітарного стану міста.

Керівники підприємств також доповіли про проведену роботу по підготовці міського господарства до зимової експлуатації та про проведення поточного ремонту покрівель багатоквартирних будинків, повідомляє сайт Первомайської міської ради.

Окрім цього, комунальники обговорили питання щодо проведення комунальним підприємством «Первомайський міський водоканал» робіт по підсипці щебенем в місцях проведення ремонтних робіт водопровідної мережі: поруч з магазином «Копійка» по вул. Михайла Грушевського та біля буд. № 10 по вул. Тараса Шевченка; щодо поривів водоводів міста; щодо прибирання листя та гілля в міському парку культури та відпочинку «Дружба народів»; щодо заготування посипкового матеріалу для зимового утримання доріг; щодо передачі майна з балансу КП «Тепло» на баланс КП «Первомайський міськводоканал», вивільнення приміщень, які КП «Тепло» орендує у зв’язку відсутністю коштів на оплату; піднімалось питання об’яв, які розклеюють по місту, тощо.

За результатами засідання були надані доручення відповідальним особам для належного відпрацювання.

Читайте також:У Первомайську розпочалось голосування за проекти Громадського бюджету

    

1029 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4