Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

І діти пішли на уроки! Про свята і будні Романобалківської школи

Iнше 08.09.2018

Є гарна школа і в ній така проблема: потрібно знайти вчителя фізкультури. Якщо є фахівець, згодний працювати у сучасній спортивній залі із сучасним обладнанням – дружній колектив чекає. Яка ж це школа? А читайте далі…

Село Романова Балка – у Первомайському районі. А у селі – школа. Та не проста, а, як для Миколаївщини, передова, сучасна. Одна із українських шкіл, які вже тепер зробили крок назустріч реформі освіти.

Для романобалківских дітей вислови «Новий освітній простір», «Нова українська школа» – це не просто звучні слова з телевізора, а факти. І пересвідчитися у цьому змогли всі гості, які завітали 3 вересня до школи, щоб розділити з учнями та педагогами радість урочистого та зворушливого свята Першого дзвоника.

У новому навчальному році будівля школи зустріла дітлахів та дорослих яскравим дизайном фасаду: веселково та радісно, адже віконниці та ганок тільки-но розфарбовані різнокольорово. І чого тільки немає в тій школі! Комп’ютери та планшети, сучасні меблі, різноманітне приладдя для вивчення астрономії, фізики, хімії, інтерактивні дошки, відпочинкові куточки для менших та підлітків, ігри у приміщенні та ігровий майданчик ззовні тощо.

А у понеділок на шкільному подвір’ї лунала музика, хвилювалися батьки, у піднесеному настрої зустрічали школяриків педагоги. Ведучими свята стали сучасні мультиплікаційні персонажі, їм на допомогу прийшли старші учні. Гарне, спеціально пошите вбрання, блискучі, розумні погляди юнаків, ніжні дівочі усмішки, розчулені мами з татусями, бабусі з дідусями…

Директор школи Віра Повстемська у короткій промові нагадала про минулі успіхи, висловила впевненість у майбутніх перемогах, вручила похвальні грамоти, подякувала колективу школи та незмінним помічникам – спонсорам. Особливі солодкі подарунки від керівників фермерських господарств «Основа» та «МТД» Тетяни та Олега Маляренків дісталися першокласникам та випускникам. Далі слово надали Галині Давидовій, начальнику відділу освіти Первомайської РДА. Галина Петрівна в кількох словах привітала всіх присутніх та вручила школярам приємний презент.

І діти пішли на уроки! Одна проблема: потрібно знайти вчителя фізкультури. Якщо є фахівець, згодний працювати у сучасному спортзалі із сучасним обладнанням, – школа чекає.

Як підсумок, нагадаємо: у Первомайському районі успішно діють 20 загальноосвiтнiх навчальних закладів I, II, III ступенів. Всі вони вже відкрили двері для дітей та підлітків, щоб вчити новому у 2018-2019 навчальному році.

Відділ освіти Первомайської РДА

Читайте також: Фотозвіт до Дня знань від наших читачів

Немає тегів:

883 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4