Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

“І чого ми живемо в такому брудному місті?…”

НОВИНИ, Суспільство 15.08.2019

На “Скалі” у Первомайську продовжують смітити

У травні минулого року нам випадково вдалося захопити на Скалі чоловіка за викиданням будівлельного сміття прямо в кущі та на галявину. Тоді публікація за лічені дні охопила настільки багато людей, що ми навіть не встигли звернутися до поліції, як там вже відреагували, а чоловік власноруч прибрав галявину.

Нині маємо подібну ситацію. Пані Яна Мунтяну, що мешкає на Лесі Українки, є мимоволі “власницею” стихійного сміттєзвалища.

За словами жінки, протягом двох років, відколи вона проживає тут – сміття майже під самісіньке її подвір’я звозять систематично усі, кому не лінь. На зауваження, навіть на підвищених тонах та погрози звернутися до поліції – люди не реагують. І щойно пані Яна разом з чоловіком встигають прибрати кучугури – як за кілька днів з’являються нові. Іноді це будівельне сміття, іноді – органічні рештки, та навіть трупи тварин та свійської птиці. Уявляти лише доводиться, як те все пахне спеконтим літнім днем.

Днями Яна Мунтяну опублікувала світлини, відзняті протягом липня-серпня у спільноті “Первомайськ Онлайн”, звідки вони потрапили до пабліку “Первомайськ – місто небайдужих”, один з ініціаторів якої Євген Селецький і зв’язався з нами, згадавши минулорічний випадок

В розмові з нами жінка не приховує подиву, бо, каже, деякі люди навіть позують їй для фото біля власних автівок, на яких привезли сміття фактично до неї додому.

Давайте спробуємо повторити сценарій травня 2018-го, розповсюджуйте цю інформацію, і повідомляйте нас про аналогічні випадки.

 

1219 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4