Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Голову “Миколаївського облавтодору” звинувачують в саботажі: “Продовжує плювати на ремонт доріг області”

НОВИНИ 25.04.2018

Депутат Миколаївської обласної ради від БПП Михайло Талпа заявив, що буде підніматися питання на всіх рівнях про звільнення голови дочірнього підприємства “Миколаївський облавтодор” Миколи Радіонова. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Депутат вказує на ту обставину, що в Миколаївській області існує величезна проблема на дорогах, але керівник облавтодора ніяким чином не намагається її покращити.

«Керівник ДП« Миколаївський облавтодор »Микола Радіонов продовжує плювати на ремонт доріг області, займаючись саботажем, а не прямими обов’язками. Місяць не відбувається фрезеровка дорог у Первомайську! Місяць не відбувається фрезеровка дорог у Вознесенську! Місяць не відбувається аварійний ремонт кратерів у Новій Одесі. Радіонов знаходить кучу причин, щоб нічого не робити. Текучка кадрів – люди, які відповідально виконують свої обов’язки, висуваються », – пише Михайло Талпа.

Більше того, він наполегливо заявляє, що буде звертатися з вимогою відпустити Миколу Радіонова з займаного ним постом. «З цього дня я на всіх рівнях підніму питання про звільнення Радіонова та його команди. Далі чекати неможна. Гаяти дорогоцінний літній час і хорошу погоду для ремонту дороги ми не маємо права. Звертаюсь до керівника “Укравтодора” Славомиру Новаку зверніть увагу на цю ситуацію! Обращаюсь к голові НАК «Автомобільні дороги України» Роману Косінському з проханням відпустити Ніколая Радіонова з посади керівника «Миколаївського облавтодору» та його команди ще до травневих свят!», – заявив він

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Микола Радіонов у 2003 році був засуджений і приведений до п’яти років ув’язнення з позбавленням права займати посади з випробувальним терміном в один рік. Кіровський районний суд міста Дніпра визнав його винним у здійсненні кримінальної злочинності, передбаченої частиною 2 статті 364 Уголовного кодексу України (“Зловживання владою або службовим становищем з тяжкими наслідками”).

Повідомляє Преступности.нет

Читайте також: У ДТП у Первомайську постраждав 68-річний велосипедист

  

919 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4