Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Дитсадківці подарували воїнам АТО чудовий концерт. З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

НОВИНИ, Освіта 30.03.2018

На жаль, ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна – війна. Патріоти знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Заклад дошкільної освіти №3 Дюймовочка» організував щиру, по-родинному теплу зустріч із воїнами АТО. На святковий захід запросили депутата Первомайської міськради Валерія Бадеру – атовця, військовослужбовців та членів родин учасників антитерористичної операції на сході країни, діти яких відвідують заклад.

Дошкільнята разом із вихователями організували святковий концерт «Зустріч із героями – воїнами АТО». За українським звичаєм гостей зустрічають хлібом, ось і наші малята гостей дорогих зустріли короваєм та словами вдячності. Вихованці закладу закликали воїнів словами пісні: «Повертайтесь живими»…

Наприкінці заходу діти середньої групи виконали «Танок із голубами», а малята молодшої групи після виконання композиції з кульками подарували кульки-сердечка гостям.

 

Дошкільнята із задоволенням і любов’ю виготовили обереги-подарунки, які символізували щирі побажання добра, миру, злагоди, та разом із символом весни – жайворонками – піднесли в дарунок присутнім в залі.

Концерт пройшов в особливій атмосфері, глядачі були вдячні та розчулені, а діти отримали надзвичайно багато вражень від спілкування з нашими сучасними героями. Усі, хто мав можливість бути на концерті, щирими оплесками вітали артистів.

Л. М. Куценко, вихователь ЗДО № 3 «Дюймовочка»

Читайте також: Весну зустрічаємо та звук [р] чітко вимовляємо. З дитячої сторінки «ТВ Всесвіт»

  

1246 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4