Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Дуель молодості та досвіду сильнішого не виявила

НОВИНИ, Спорт 13.08.2018

МФК «Первомайськ» зіграв у суху нічию з Вишгородською «Чайкою».

У суботу в рамках 2 туру чемпіонату України серед аматорів «містяни» на виїзді зіграли з ФК «Чайка» з Вишгорода. Спека, важке поле та фізично сильніший суперник створили чимало проблем первомайцям.

Але свої ворота Вадим Радіола зберіг на замку. В силу того, що склад «Чайки» укомплектовано виключно юнаками 18-19 років, що є вихованцями місцевої футбольної школи, а МФК «Первомайськ» є однією з найбільш вікових команд 2 групи, на полі стадіону «Енергетик» глядачі спостерігали справжню дуель молодості і досвіду.

Як показали 90 хвилин матчу, у кожної з команд були свої переваги і недоліки. Господарі поля створили понад півтора десятки моментів біля воріт «містян», які, в свою чергу, вдало захищалися і не менш вдало і перспективно виходили в контратаки. Але реалізувати бодай один гольовий момент жодній з команд не вдалося. Власне, такий результат для обох колективів є цілком прийнятним. Молоді та амбітні вишгородці завоювали перше очко на республіканському рівні. А досвідчений і непоступливий МФК «Первомайськ» вже другий матч не програє і не пропускає голів. Окремо варто відзначити майже бездоганне суддівство бригади на чолі з Сергієм Трубою з Черкащини. Ця тенденція, так само, як здобуті очки, не може не тішити.

«Чайка» (Вишгород) – МФК «Первомайськ» – 0:0. Стадіон «Енергетик». 300 глядачів. Арбітри: С. Труба (Золотоноша), Б. Соколовський (Чернігів), К. Ларин (Черкаси), К. Гринь. Спостерігач арбитражу: Ю. Козачук (Вінниця).

МФК «Первомайськ»: Радіола, Багнюк, Шиманець, Рябченко, Шпартко, Федорченко (к), Ярчук, Севодняєв (Д. Флакей, 80), Соломонов, Морозов (Сторубльовцев, 46), Славінський (Щербіна, 85). Запасні: Доценко, Зайко. Тренери: Микола Флакей, Костянтин Доценко. Попередження: Рябченко, Федорченко, Багнюк.

Володимир Галузінський

Читайте також: Територія українського року з`явиться у Первомайську

Немає тегів:

838 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4