Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

До Дня вчителя редакція газети “ТВ Всесвіт” дарувала радість

Iнше 07.10.2018

5 жовтня ми підвели підсумки голосування до Дня вчителя. Переможцем нашого конкурсу стала Світлана Старжинська

Ідея такого заходу виникла раптово, часу для ретельного планування всіх деталей не було зовсім. Вирішили спробувати і нам це вдалось завдяки вам, дорогі читачі. Ціль всих цих активностей була допомогти школярам оригінально привітати найулюбленішого вчителя зі святом.

Перший етап конкурсу, коли ми очікували на ваші кандидатури, був доволі кволим. Отримали всього три кандидатури. Але ми не знали, що нас очікує попереду- ви просто взірвали нашу сторінку коментарями. Це були справжні баталії.

Світлана Старжинська приймає вітання

Учні ЗОШ№16 зацікавлені подіями, які розгорнулися у їх класі

Найпалкішу і найактивнішу армію, як виявилось, має Світлана Старжинська – вчитель початкових класів ЗОШ№ 16. Одна з матусь, яка стала організатором цієї акції на підтримку улюбленого вчителя зізналася нам, що долучала до голосування не тільки батьків класу, а друзів, знайомих і колишніх випускників Світлани Сегріївни. Тож пані Світлана може пишатися такими активними і зацікавленими батьками та учнями. Вона може точно бути впевнена, що в неї є надійне плече, та ще й не одне.

Олена Яковенко приймає наші вітання

Не могли ми оминути увагою і двох інших учасниць голосування – Олену Яковенко і Марію Козаченко. Варто зізнатися, що зробити все це таємно від вчителів було важко і нам це зовсім не вдалось. Звісно вчителі сучасні люди, які також мають сторінки в соцмережах і ймовірно бачили всі ці репости з проханнями підтримати їх. Якщо переможець знала, що ми завітаємо до неї, бо  про це написано в умовах конкурсу. То по реакції Олени Яковенко ми зрозуміли, що десь в душі вона зраділа, що не перемогла і її омине увага преси. Але ні, ми з’явилися, як сніг на голову – прямо посеред уроку. Вона нас зовсім не чекала, тож не приховувала здивування і емоцій.

І пані Марію Козаченко знайшла її нагорода

Також ми дісталися і ЗОШ №17, де привітали Марію Козаченко. Не відразу нам це вдалося. Марія Анатоліївна, не підозрюючи сама того, влаштувала нам квест. Але ми трошки поблукали коридорами школи і таки знайшли пані Марію. Діти аплодували улюбленій вчительці.

Всі учасники отримали пам’ятні сертифікати переможця та учасників конкурсу, а також квіти.

Вітаємо всіх вчителів Первомайська та району з професійним святом. Зичимо вам міцного здоров’я і всіляких гараздів на педагогічній ниві!

 

1147 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4