Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Дівчина знайшлася: тікала з дому після сварки з матір’ю

НОВИНИ, Події 28.02.2020

Завдяки спільним зусиллям миколаївських та київських правоохоронців неповнолітня втікачка повернулась додому.

Раніше повідомлялось, що до поліції Новоодеського району звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що ще 20 лютого пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася її 17-річна донька.

Правоохоронці почали перевіряти можливі місця перебування неповнолітньої та коло осіб, з якими вона контактувала. Вже протягом декількох годин поліцейські Новодеського відділу поліції та оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області встановили, що дівчина може перебувати у м. Києві.

Поліцейські Миколаївщини зв’язалися із співробітниками поліції м. Київ та повідомили, що, можливо, саме у столиці наразі перебуває неповнолітня, яка знаходиться в розшуку. Перевіривши інформацію, місцезнаходження дівчини було встановлено.

Миколаївські правоохоронці одразу вирушили до столиці та повернули втікачку додому.

Дівчинка розповіла правоохоронцям, що у черговий раз посварилася із матір’ю та вирішила піти з дому. Вона пішла до свого хлопця, який запропонував поїхати з ним до Києва.

Правоохоронці привезли втікачку додому та провели з нею профілактичну бесіду. А за згодою матері було прийнято рішення про поміщення дівчини до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. 

Наразі вирішується питання щодо притягнення матері неповнолітньої до адміністративної відповідальність за (ст. 184 КУпАП) за невиконання обов’язків щодо виховання доньки, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте також: Агов, читачі! Сервіс оголошень від «ТВ Всесвіт» працює на вас

Немає тегів:

733 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4