Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Чиновники розглянули основні напрямки роботи закладів охорони здоров’я Первомайщини на 2019 рік

НОВИНИ, Охорона здоров'я, Суспільство 04.02.2019

Нещодавно в актовій залі Первомайської центральної районної лікарні відбулось сумісне засідання медичної ради Первомайської Центральної районної лікарні та КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради, на якій розглядались підсумки роботи закладів охорони здоров’я Первомайського району за 2018 рік.

На медичній раді були присутні: начальник Управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколаївської області Павло Георгієв, голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк, перший заступник голови Первомайської райдержадміністрації Сергій Бондаренко, заступник голови Первомайської районної ради Олександр Маковеєнко, головний лікар ПЦРЛ Віктор Готка, головний лікар КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради Тетяна Примак, завідувачі відділеннями, районні спеціалісти, сімейні лікарі та завідуюючі АЗПСМ та ФАПів Первомайського району.

Про підсумки роботи Первомайської Центральної районної лікарні доповів головний лікар Віктор Готка, головний лікар КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради Тетяна Примак, доповіла про роботу ЦПМСД, АЗПСМ і ФАПів Первомайського району за 2018 рік.

Після доповідей головних лікарів перед присутніми виступив Павло Георгієв, який подякував медичним працівникам Первомайського району за роботу, розповів про реформування та основні напрямки розвитку медичної галузі у регіоні, а також відповів на запитання присутніх.

З заключним словом до медиків звернувся очільник району Володимир Вовк, який подякував медичним працівникам за роботу та побажав успіхів у нелегкій роботі медика, повідомляє сайт РДА.

Заслухавши доповіді, члени сумісної медичної ради вирішили вважати роботу закладів охорони здоров’я Первомайського району за 2018 р. такою, що потребує покращення. Були прийняті основні напрямки роботи закладів охорони здоров’я Первомайського району на 2019 рік щодо покращення надання медичної допомоги

Читайте також:4 лютого – Всесвітній день боротьби з онкологічними захворюваннями

   

792 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4