Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Чоловік розбив голову племінниці та підпалив будинок сестри

Події 21.10.2020

В Миколаївській області затримали чоловіка, який підпалив житло сестри та напав в Одесі на власну племінницю. Він не бажав миритися з заповітом, за яким їхня мати залишила квартиру у спадок сестрі.

За даними поліції, чоловік вдавався до спроби підпалу квартири двічі. Проте першого разу він кинув під вхідні двері легкозаймисту речовину, яка спалахнула, лише пошкодивши їх. Не задовольнившись цим, чоловік підпалив квартиру вдруге. Постраждала навіть сусідня квартира, де спала жінка з дітьми.

Нагадаємо, затриманий чоловік розбив голову своїй рідній племінниці просто у дворі одного з університетів, де вона працює. А через кілька днів після цього він прийшов з сокирою додому до своєї сестри та підпалив їй квартиру. Чоловік давно погрожує родичкам, проте останнього разу поліцейські обмежилися профілактичною бесідою. 

Сестра чоловіка впевнена, що в останній раз він прийшов з сокирою, щоб її вбити і забрати собі житло. “У нього нормальне психічне здоров’я. Давно мені погрожував, хотів мене вбити. Він, напевно, сподівався, що я перебуваю в квартирі і вибіжу сюди. Він прийшов мене вбивати”, — розповіла Еліна Клімкіна журналістам ТСН.

Поліцейські затримали правопорушника за місцем мешкання в Миколаївській області. Його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті, фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Первомайський завод «Фрегат» виготовлятиме башти для БТРів

Немає тегів:

600 всього переглядів, 2 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4