Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Чоловік обіцяв викинути дитину з третього поверху: у первомайчанки вилучили малюка

Суспільство 03.08.2021

2 серпня 2021 року небайдужі первомайчани повідомили фахівцям управління у справах дітей про те, що молода родина часто перебуває у стані алкогольного сп’яніння та залишає напризволяще дитину. Що побачили фахівці управління під час перевірки та що сталося із малюком, читайте.

Шокуюча заява надійшла до фахівців управління. Небайдужі люди повідомили про те, що в трьохповерховому будинку у мікрорайоні «Коледж» винаймає житло молода жінка зі своїм співмешканцем. Мати часто перебуває у стані алкогольного сп’яніння, зовсім не доглядає за своєю дитиною. А на вихідних співмешканець горе-матері у неадекватному стані взагалі погрожував викинути дитину з балкона третього поверху, держачи при цьому хлопчика за балконом, повідомляє Гард.City.

За адресою проживання родини виїхали заступник міського голови Володимир Рябченко та працівники управління у справах дітей.

Результати перевірки шокували навіть фахівців управління, які у своєму житті вже бачили чимало.

У кімнаті міцно спала нетвереза жінка, а на підлозі гралася брудна голодна дитина. У хлопчика, якому вже 1,3 рочки, для харчування була у наявності лише дитяча суміш.

В брудному занедбаному помешканні відчувався запах горілки, розкидані речі, неприємний запах від жінки та дитини.

Фото зі сторінки Управління у справах дітей Первомайської міської ради

Фахівці управління описали випадок на фейсбуці

«Малюк, який народився у 2020 році, ще не встиг навіть відчути материнської турботи, адже матір без постійного місця мешкання регулярно зловживає спиртним. Троє старших дітей горе-матері проживають з родичами в іншому місті.

Працівники управління у справах дітей забрали голодне немовля та помістили під нагляд лікарів в педіатричне відділення КНП «ПЦМБЛ».

У матері є час для того, щоб останній раз подумати про життя власної дитини та змінити своє ставлення до виховання сина.»

У відношенні матері складуть адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Немає тегів:

3192 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4