Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Черговий навчальний рік позаду. Первомайська ДМШ №1 відзвітувала про здобутки

НОВИНИ, Освіта 03.06.2018

20 травня відбувся щорічний звітний концерт Первомайської ДМШ №1. Гостинна зала ЦКіД ім. Є. Зарницької зібрала викладачів, учнів, батьків та просто цінителів класичної музики.

В урочистій частині з вітальною промовою виступив Віктор Олександрович Граждан, директор ДМШ№1, заслужений працівник культури України. Він відзначив кропітку, плідну роботу викладачів та учнів школи. Віднині особливим рядком в історії закладу вписане ім’я Валерія Кудрявцева, який в тандемі зі своєю матусею і викладачем в одній особі досяг величезних успіхів. Серед його здобутків перемоги на конкурсах різних рівнів: шкільні, обласні, всеукраїнські та міжнародні. Також Віктор Граждан акцентував увагу на важливості освіти в музичній школі для кожної дитини: « Не всі вихованці музичної школи стануть професійними музикантами, але всі вони збагатяться духовно, поринуть у світ прекрасного, здобуваючи музичну освіту». Загалом цього року ДМШ№ 1 випустила зі свого творчого гніздечка 24 учні.

Традиційно друга частина такого заходу – концерт, де приймають участь найяскравіші солісти і колективи закладу. Тож, усі присутні в залі мали змогу насолодитися дзвінкими голосами хору молодших класів, оркестру народних інструментів, народним голосом Христини Обертун, естрадним вокалом Аліси Шклярової, вокальним ансамблем «Бравіссімо», інструментальним ансамблем (акордеон, синтезатор та два фортепіано), звуками домри Юлії та Ксенії Романчуків, класичним звуком гітари Валерія Кудрявцева та Олексія Ільїна. Звичайно важко охопити всіх учасників цього грандіозного концерту. Але хочеться зазначити, що вишенькою на торті став виступ багатьом відомого вокального ансамблю «Нерозлучні друзі».

Бажаємо колективу школи та учням нових творчих успіхів в наступному навчальному році!

Ксенія Мініна

Читайте також: Фінансове виховання не лише для дітей, але й для дорослих. Батьківський лекторій «Діти і гроші»

 

1070 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4