Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Чемпіонка світу з карате у Первомайську. Зворушливі моменти зустрічі (фото)

НОВИНИ, Події, Спорт, Суспільство 06.11.2018

Трохи раніше ми вже повідомляли, що каратистка з міста Первомайськ Анна Кульчицька завоювала «золото» чемпіонату світу в Казахстані.

Нагадаємо, 3-4 листопада в столиці Казахстану місті Астана проходили змагання «The 2nd KWF Kyokushin World Championship». Представники з Первомайської федерації Кіокушин Карате також взяли у них участь. А саме срібна призерка чемпіонату світу 2017 року Анна Кульчицька. Під час свого повернення на Україну в тому році Аня пообіцяла наступного разу вибороти лише золото, що вона і зробила в Астані.

Вночі 6 листопада дівчину та її тренера Юрія Галімона зустрічали у Первомайську. Велика родина каратистів приїхала привітати переможців.

 

Цього ж дня відбулось урочисте привітання Ані Кульчицької в доджо. Величезна родина каратистів зібралася в маленькому приміщені по вул..Коротченко, аби квітами, теплими словами та солодощами привітати чемпіонку.

Привітати дівчину завітали і поважні гості. Міський голова Первомайська із своїми заступниками, депутати міської ради, батьки не оминули увагою величезні здобутки первомайських каратистів. Ну і звичайно не обійшлося без подарунків. Спеціально підготовлений тортик був урочисто розрізаний Анею.

Журналістам газети ТВ «Всесвіт» вдалося хвилинку поспілкуватись із спортсменкою. Дівчина розповіла про свої враження від змагань та запеклі бої на чемпіонаті. За її словами суперниці у неї були досить добре підготовлені, але підтримка та поради тренера допомогли впоратись із хвилюванням та постійною сонливістю, яка з`явилась через різку зміну годин.

« Мені дуже сподобалось місто Астана. Ми постійно гуляли, всюди було дуже чисто, хоча і дуже холодно. Постійні тренування і відповідальність за свою обіцянку бути першою не давали можливості розслабитись. Саме тому і такий результат. Слово дала – слово зтримала», – говорить Аня.

  

1622 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4