Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Біля Будинку офіцерів у Первомайську демонтують будкоград: молоді обіцяють здорову альтернативу

Місцева влада 17.12.2020

14 грудня 2020 року на засіданні виконкому Первомайської міської ради ухвалили рішення демонтувати тимчасові споруди поблизу Будинку офіцерів у Первомайську. Про які саме об’єкти йдеться та що запропонують молоді у якості дозвілля, — далі у статті.

Підприємців рішенням виконкому зобов’язали демонтувати тимчасові споруди, розташовані на площі перед Музеєм ракетних військ стратегічного призначення, як такі, що не відповідають розділу 8 Правил благоустрою території міста Первомайська, затверджених рішенням Первомайської міської ради від 25.04.2019 року №13, повідомляє Гард Сity.

Довести рішення до відома всіх зацікавлених підприємців має директор Музею ракетних військ стратегічного призначення у термін до 24 грудня 2020 року. У разі відмови суб’єктів підприємницької діяльності демонтувати у зазначений термін дані тимчасові споруди самостійно, демонтаж протягом тижня здійснить КП «Комунсервіс». Нагадаємо, що це питання уже тривалий час перебувало у підвішеному стані, депутати минулого скликання зверталися до Міноборони, але безрезультатно.

На зустрічі міського голови, його першого заступника із підприємцями, яка відбулася 17 грудня 2020 року в приміщенні міськвиконкому, підприємець Бачо Сабіашвілі висловив невдоволення вищезгаданим рішенням, пославшись на те, що молодь не матиме альтернативи, а власники споруд мають всі необхідні для забудови документи.

Щоправда, як виявилося, мова йшла саме про тимчасові забудови. Крім того, міський голова та його перший заступник Малішевський запевнили: альтернатива молоді буде.

Що саме планують зробити у Первомайську:

  • провели перемовини із АТ «Первомайськдизельмаш» з приводу передачі місту спортивного комплексу заводу;
  • планують створити спортивні об’єкти на базі котелень: басейн на базі центральної, каток та скеледром на базі котелень на Коротченка;
  • розглядають можливість повернення місту статусу студентського, створивши умови для роботи навчальних закладів (тих, що пішли з міста).

Міський голова Олег Демченко запевнив: підтримає будь-яку здорову ініціативу, але за умови, що діяльність проводитиметься за загальними для всіх правилами.

Немає тегів:

4589 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4