Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Біглянок знайдено: вихованок реабілітаційного центру розшукала первомайська поліція

НОВИНИ, Події 10.06.2020

Як повідомлялось раніше, Первомайським відділом поліції було організовано пошуки трьох дівчат 15-ти та 16-ти років, які 2 червня втекли з центру через вікно. Неповнолітні навмисно уникали людних місць та зустрічей з патрульними машинами, переховувались у лісосмугах та пересувались переважно у темну пору доби виключно на попутних вантажних автомобілях.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, 8 червня правоохоронці розшукали одну із біглянок, коли та знаходилась вдома у своєї хрещеної в одному з сіл Голованівського району Кіровоградської області.

До вказаного села підлітки дістались разом напередодні вночі, та потайки проникли всередину нежитлової дачі хрещеної й влаштувались там на ночівлю. Зранку дівчата прийшли додому до жінки, але не заставши її, поспілкувались із її донькою, одноліткою підлітків, яка їх нагодувала і надала можливість причепуритися, а також розповіла, що їх розшукують поліцейські. Потім двоє з дівчат, домовившись між собою, потайки зібрали речі та, залишивши подругу, знову втекли.

9 червня поліцейські знайшли і їх. Неповнолітні втікачки знаходились в Іванівському районі Одеської області у родичів однієї з них, куди дістались на попутках. Наразі всіх трьох мандрівниць співробітники поліції повернули до реабілітаційного центру.

Поліцейські дякують усім небайдужим громадянам за допомогу у пошуках дівчат. Будь-яких протиправних дій відносно них вчинено не було, повідомляє Первомайський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області.

Читайте також: У Первомайську поліцейські, які прибули на виклик про домашнє насильство, вилучили з будинку кривдника дві гранати РГД-5

Немає тегів:

2165 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4