Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

Багатодітна матір повідомила про зґвалтування дитини співмешканцем: інформація не підтвердилася

Кримiнал 24.02.2020

Одинока матір п’ятьох дітей повідомила у чергову частину Первомайського відділу поліції про спробу зґвалтування співмешканцем її малолітньої дитини.

У ході перевірки було виявлено, що співмешканець перебував у стані алкогольного сп’яніння, після сварки та з’ясування стосунків  жінка вирішила вплинути на його поведінку, повідомивши неправдиву інформацію правоохоронним органам, повідомляє Управління у справах дітей Первомайської міської ради.

Комісія у складі суб’єктів виявлення дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, оперативно відреагувала на повідомлення про вчинення злочину біологічним батьком відносно власної малолітньої дитини та провела профілактичний рейд «Діти вулиці», в рамках якого відвідана дана сім’я з п’ятьма малолітніми дітьми. 

Правоохоронці нагадують, що відповідно до ст. 383 ККУ завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому або органу досудового розслідування про вчинення злочину карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
Водночас, ті самі дії, поєднані з обвинуваченням особи в тяжкому чи особливо тяжкому злочині або із штучним створенням доказів обвинувачення, а також вчинені з корисливих мотивів, – караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Водоканал в Первомайську планує ремонтні роботи: не буде води

Немає тегів:

914 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4