Ласкаво просимо, відвідувач! [ Реєстрація | Вхід

“Атомс” з Первомайська повернувся з Європи переможцями!

Iнше, Культура, НОВИНИ, Суспільство 08.11.2018

Нещодавно вихованці зразкового художнього колективу “Атомс” з Первомайська стали учасниками Міжнародного конкурсу дитячої творчості “Арт-Талант Fest-Прага” в номінації “Театральне мистецтво”.

У Прагу на цей захід прибуло 104 творчі колективи із Молдови, Польщі, Чехії, України. Серед них і 12 вихованців Первомайського дитячо-юнацького центру національного відродження.

У ході конкурсу діти здійснили незабутній вояж країнами Європи – Угорщиною, Австрією, Німеччиною, Чехією,  Польщею.

Надовго запам’ятається  “Атомсу” генеральна репетиція на площі перед Дрезденським оперним театром, цікаві погляди перехожих, чудове блакитне небо й шквал емоцій. Їх було ще більше, коли вихованці відвідали один із костелів і почули  непервершену гру на органі реквієму Моцарта, повідомляють на сайті управління освіти Первомайської міської ради.

У мандрівці Європою час промайнув швидко. Настав час конкурсу. І ось колектив у Празі. Виступ і довге очікування результату. Наші маленькі актори вразили високоповажне журі професійною грою, цікавим репертуаром.

За підсумками конкурсу, вихованці колективу “Атомс” ДЮЦНВ (керівник Гаврилюк Т.П.) здобули І місце за уривок “Комедия любопытства” з твору О.Генрі “Великий утешитель”.

І місця також посіли Остапенко Тетяна (середня вікова категорія, Г.Поженян “Я таке дерево”) та  Колесніченко Єлизавета (старша вікова категорія, Жак Пер’є “Як намалювати птаха”).

Крім цього, Колесніченко Єлизавета здобула перше місце у номінації “Музичне мистецтво”. То ж можна із впевненістю сказати, що первомайці повернулися з Європи переможцями, з незабутніми враженнями та новим досвідом.

Читайте також:Виктор Вонберг стал чемпионом года по быстрым шашкам

   

1116 всього переглядів, 1 сьогодні

  

Партнери

Залишити відгук

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.

Ми у соцiальних мережах

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4